reklama

Mamy z Irlandii!!

Ale ja Wam wszystkim chorowitkom współczuje.. Gdyby tak tych chorób na świecie nie było to inne życie normalnie...

Byłam taka wkurzona przed chwilą (już mi przeszło) na Emilke... :wściekła/y:Poszłyśmy bez wózka do centrum po kasę.. do pewnego momentu było ok.. jak musiałam wracać to się zaczęło.. nie chciała iść z powrotem więc niosłam 15 kilowego kloca wyrywającego się, bijacego mnie po glowie rozwrzeszczanego bąbla.. Myślałam ze mi kręgosłup pęknie.. I ci ludzie patrzący się jak na głupka (akurat to mnie najmniej obchodzi bo ja wiem najlepiej dlaczego moje dziecko placze itd) A przed domem usiadła w taczkę swoją napełnioną deszczówką... :baffled:

U nas niebo zrobiło się niebieściutkie i słoneczko świeci:-)

reklama
sofik dużo zdrówka dla Filipka:)
u nas chyba tez draństwo powraca bo Szymek znowu gorączkuje a Oliwka wymiotuje i kaszle jak stary gruźlik:/ co to sie dzieje teraz ze wszyscy chorują???:/
renni dziekujemy:))

Sofik-zdrówka dla Maluszka
CrazyGirl-kochana-nie chodzi się na spacery z małymi marudkami.Mnie Dadzia nauczyła.Jak miała ponad 2latka to nie lubiła jezdzić we wózku i wszędzie chodziliśmy,z tym,że ja pchałam pusty wózek,bo w drodze powrotnej ZAWSZE mała zołza sobie przypomniała,że nie ma sił:/
Marta-znowuuuu?Kiedy będziemy mogły się normalnie spotkać?Chyba pod szkołą:)
U nas też się rozpogodziło,więc jak Daniel się obudzi wyruszamy w "miasto"

lubiczanka ja juz nie wiem co mam zrobic zeby z tej anginy sie wyczlapac,nawet juz małego na podwórko nie biore i nic nie przechodzi:/ a Oliwa sie lodami załatwiła:/

Hej

Może popiszę więcej wieczorkiem jak mi M wyczyści laptopa bo sobie pepsi wylałam i klawiatura mi chodzi bardzo ciężko.

W sobotę pojechaliśmy do brata na święta i Antek dostał gorączki.M podjechał z nim do lekarza i zapalenie ucha i migdałków :wściekły:
Kolejny antybiotyk,dzień wcześniej odstawiliśmy szkarlatynowy antyb a teraz następny.

Dobra,pass daję sobie z tą klawiaturą.
Będę pisac jak coś ważnego będzie,ale podczytuję :tak:

reklama
spacer z mlodym zaliczylam ale musialam wrocic na m jak milosc...ooo wlasnie sie konczy...lecimy chyba znow na dwor....

Justkabor ja bylam u Antepowicz w medicusie i moje znajome rowniez....jestesmy zadowolone z babki......

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry