reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek tak mieszkam w Swords, a dokladnie Applewood...Bylam niedawno na Listopad 2010 ale w piatek wszystko sie zmienilo...takie zycie. Teraz szukam dobrego ginekologa aby dobrze sie przebadac i niedlugo znow sprobowac.

reklama
Tichonek tak mieszkam w Swords, a dokladnie Applewood...Bylam niedawno na Listopad 2010 ale w piatek wszystko sie zmienilo...takie zycie. Teraz szukam dobrego ginekologa aby dobrze sie przebadac i niedlugo znow sprobowac.
ewelcia bodajze pisala Ci o medicusie i polecanej przez nia ginekolog zaraz pod Twoim postem(nie jestem pewna kto:zawstydzona/y:zapomnialam:zawstydzona/y:).Roznie bywa,glowa do gory.Nastepna bedzie juz z happy endem:tak:Pozdrawiam!

dzieki Tichonek, poczekam moze ktos jeszcze...

Widze ze ty tez z Swords

o jak fajnie, grono nam się powiększa:-D:-D:-D
Następnym razem będzie ok, trzymamy kciuki:-)

U nas też ładnie się zrobiło, więc chociaż na pół godzinki wyszliśmy:-). Ania to dzisiaj mały przytulasek, bo idzie jej ząbek. Już prawie na wierzchu:-D:-D:-D:tak:

wrrrrrrrrrrrrrr no i moje dzicko ma juz tempke 38..Co sie dzieje w powietrzu? Dopiero jelitowka a teraz jakies drugie cholerstwo?I od czego? Od czasu jelitowki nie mielismy kontaktu ani z dzieciakami,ani nigdzie nie bylismy..Nie wiem chyba przez skrzynke na listy cos weszlo..

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry