Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
. A mnie coś mimo wszystko łapie bo nos rozsadza i gardło zaczyna dokuczać. Może gril wekandowy nam wychodzi

a co do filtrów - kurcze muszę też chyba się za to wziąć
bo aż strach się bać jakby tak pralka nawaliła..

Moze byc problem... Pralka niby nie stara ale ja jej nigdzie w sklepach nie widzialam. Unikat jakisMamo_ady faktycznie nieciekawie z tymi programami.Idź do sklepu,wypatrz taką samą i pospisuj sobie programy a później markerem zaznacz na pralce![]()

To nie on starl :-) Ale ta gume tak szorowal, ze dobrze, ze nie peklaMamaAdy - heh..to nieźle, że doprowadził ją do używalności..pewnie tak czyścił, że aż napisy zdarła co do filtrów - kurcze muszę też chyba się za to wziąć
bo aż strach się bać jakby tak pralka nawaliła..

Moze sie naraze...dziewczyny jeśli nie chcecie by Lech Kaczyński spoczął na Wawelu dołączcie;
Witaj na Facebooku! | Facebook

Moze sie naraze...
Nigdy nie bylam Jego zwolenniczka i wrecz sie wkurzalam, ze to On zostal wybrany!
Ale osobiscie nie mam nic przeciwko temu, zeby na Wawelu wlasnie zostal pochowany...
Zreszta, z tego, co wiem decyzja w tej sprawie zostala juz podjeta, wiec protesty nic nie dadza

i wróciłam sprawdzić..Karolinanicola oj zdrowiejcie,zdrowiejcie bo jak widzę każda impreza was omija...
....jeszcze apropo wczorajszych bodajże rozmów na temat lotu samolotem z rodziną.
Never,ever nie chciałabym leciec na śmierc z moją rodziną.Nie jestem Bogiem i to nie ja powinnam decydowac o śmierci moich najbliższych,dlatego nie chciałabym by zginęli ze mną.![]()
Mnie to raczej z tymi lotami chodziło o to,że nie chciałabym żeby ze mną rodzina zginęła,ale też jakby oni mieli zginąć to nie chciałabym ich przeżyć i wolałabym być wtedy z nimi

, żeby sobie ulżyć. Tylko czemu ten jeden odrobinkę się przebił i dalej nic. Nie myślałam, że tak to będzie wyglądało