reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczka:szok::szok::szok: straszne jest to co piszesz...no ale aleszczescie ze masz solidna ochrone :tak:

Moniadan:-D znam ten bol ..moj Albert tez wlasnie biega z kupa i nie daje mi sie zlapac..hehe...ja nie wiem skad te 2 latki maja tyle energii gdy juz matki wysiadaja a oni jeszcze maja sil pelno

a tak w ogole to ja juz jestem na wyspie od srody...heheh..nie ma to jak promenada..a dziaiaj pranko..zaraz sie ubieram i ide do miasta...a pozniej moze jak nie bedzie padalo to na plac zabaw z mlodym ..:-)

reklama
Kurna Olek, co się dzieje w tej Irlandii:szok::szok::szok:. Współczuję takich wrażeń anineczka....

Ja jeszcze w Pl siedzę, muszę wykonać dodatkowe badania, szczerze, to nie mam pojecia kiedy wróce... :baffled: Miał być najpierw miniony wtorek, nie wyszło, teraz przyszła sobita- też nie dam rady....

Moje Maleństwo już jest całkiem spore-1400 gram:-)

Magdalena81 - spore, spore:))
Anineczka - aż mnie ciary przeszły... Postanowiłam, że od dzisiaj lepiej będę przyglądać się swoim sąsiadom i zacznę zamykać drzwi:)))

Tak mi się przypomniało odnośnie zamykania drzwi... Nasz współlokator to taki "beton", że mówiłam mu już chyba z 5 razy o tym, że jak wychodzi na imprezę poźnym wieczorem, albo do pracy rano, a my śpimy, to trzeba zamknąć drzwi na klucz.... Myslicie ze poskutkowało??? :no: Przecież to jest niemalże naturalny odruch, nie wiem jak można nie pojmować tak oczywistych spraw:szok:. grrrrrrrrrrrr

Pokażę Wam coś:-).

To domek mojej Dzidzi (hangar raczej:-D)
30tc.jpg

A to... zgdanijcie:-D:-D
pindol.jpg

witam, troche mnie nie bylo... i jeszcze potrwa zanim znajde sily na pisanie. Chce sie podzielic moim najwiekszym szczesciem - przyszedl na swiat 6 marca, synek zdrowy i sliczny-(3600, 53 cm). ja powoli dochodze do siebie. wciaz nie moge uwierzyc ze juz JEST.

sim77 gratuluję mamusi;-);-);-) staraj sie teraz duuuuuuuuuuuzo wypoczywac i drzemac, kiedy tylko mozesz,tzn. kiedy maluszek spi, nawet 15 minut, a dobrze ci to zrobi.wiem, ze poczatki sa tragiczne, ale po okolo 2-3 tygodniach bedzie juz ok. powodzenia trzymam kciuki i pozdrawiam :-):-):-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry