Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

....Prawie każdy zna to uczucie: gdy słońce uśmiecha się na niebie, jesteśmy po prostu w lepszym humorze. Testy medyczne udowodniły dobroczynny wpływ promieni UV na ciało i duszę. Naturalna witamina D powstaje w organizmie tylko pod wpływem słońca lub solarium - dokładniej mówiąc: pod wpływem promieniowania UVB. Witamina D jest jednym z istotnych czynników regulujących gospodarkę wapnia w organizmie, a co za tym idzie wpływa na właściwą budowę kośćca i chroni przed osteoporozą. Pobudzany jest także system immunologiczny, zwiększa się sprawność fizyczna, łagodzona jest depresja i korzystnie wpływa na serce i układ krążenia.
;-) bo jak nadejdzie ten dzien i ju zpo nim to nie bedzie tyle czasu na odpoczynek..
Kasiamaja pozdrawiam.Ja jestem z Ennis.Zapraszam na watek Mamuski z Ennis, moze tam poplotkujemy i wymienimy sie doswiadczeniami.Witajcie jestesmy nowe. Ja mam na imie Kasia i jestem mamusia Majuni ur 10 stycznia 2008 w Limerickmieszkamy w Ennis moze jest tu tez jakas mamuska z okolic pozdrawiamy;-)