reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dziewczyny mam sprawe jesli znacie kogos kto potrzebuje mieszkanie w centrum Dublina to ja mam do odstapienia gdyz musze nagle wyjechac do polski na stale. Mieszkanie znajduje sie na smithfield (10 min.od szpilki) dwa pokoje podwojne, w pelni wyposazone,internet,parking,TV, 1400 euro +depozyt

poszukuje pilnie telefon kontaktowy 0857894917 Ania

z gory dziekuje:)

Dzien dobry dziewczyny.
Chcialabym Was o cos zapytac, Czy ma któras z Was tabletki z polski na rozwarcie, chodzi mi dokladnie o Fenoterol, Staveran 40mg, Natamycyna

Jestem w 29 tyg ciazy i niestety Pani ginekolog stwierdzila rozwarcie i wziecie tych tabletek jest konieczne, oczywiscie w polsce rodzice beda sie starac jutro mi je wypisac i wykupic. Niestety musza je wyslac poczta bo nikt ze znajomych nie jedzie do polski. A wiecie jak z tymi paczkami, czasem tabletki nie dochodza, ja mialam juz taka sytuacje. I dlatego pytam Was byc moze któras ma chociaz kilka szt abym mogla wziasc do czasu kiedy, tabletki przyjda poczta z Polski.
Zycze milej niedzieli

dziewczyny jak to jest z szczepieniami w irl czy trzeba dziecko doszczepic w pl jeszcze na cos bo slyszalam gdzies ze nie szczepia tu chyba na guzlice ale nie jestem pewna

dziewczyny jak to jest z szczepieniami w irl czy trzeba dziecko doszczepic w pl jeszcze na cos bo slyszalam gdzies ze nie szczepia tu chyba na guzlice ale nie jestem pewna
A gdzie rodziłaś syna?
Jeśli w Pl to dostał szczepionke po porodzie.
Jeśli w Dublinie to też dostał szczepionke po porodzie.
Chyba,że akurat nie mieli ich.
Zajrzyj do Książeczki szepień i zobacz czy ma (BCG) jak nie to zgłoś się do Swojej nurse lub Health Center,a oni go zaszczepią ;-):sorry2:

czesc dziewczyny. a co tutaj tak pusto? mam pytanie, napiszcie mi prosze do ktorego tygodnia trzeba sie zglosic do GP?

Załączniki

• zdjecia aga 472.jpg
    zdjecia aga 472.jpg
    140,5 KB · Wyświetleń: 49
  • zdjecia aga 466.jpg
    zdjecia aga 466.jpg
    134 KB · Wyświetleń: 47
reklama
wiatm ja juz po wizycie u pediatry i jest ok naciagnal malemu siusiaka troche go bolalo ale wyszedl i dal mi masc i co kilka dni sama mam mu mocniej nacigac i smarowac zapytalam sie tez go o łzawienie oczu i powiedzial ze to nic groznego ... odp mi na moje pyt i sie ciesze ze poszlam do niego... ciekawe czy w galway sa tacy lekarze pediatrzy chyba tylko w szpitalu..?

pogoda sliczna ale jestem zmeczona taka wys temperatura odzwyczailam sie:) teskni mi sie do domu hihih

pozdr

Do góry