Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

smacznego życzęMy już w domku
Pokawkowałyśmy,pogadałyśmy,połaziły po sklepach i do domku
U nas też upał się normalnie zrobił,czekając na autobus myślałam,że się zagotuję
Dla zainteresowanych i nie mających ze sobą co w weekend zrobić,w Swords jest: Salute! Home
Byliśmy 2 lata tamu i nam się podobałoChodzą żołnierze z czasów 2 wojny światowej,Rzymianie,Wikingowie,można pooglądać,wleźć i fotki porobić na różnych pojazdach wojskowych:czołgi,amfibie,samoloty,dżipy
..Jest symulacja wojny
I standardowo:lody,słodycze,pierdółki
No jednym słowem ostatnio było git
![]()
, co już fajne nie jest. Rybki dojechały, aklimatyzują się w akwarium. Dzień zaliczam do udanych. Ania ucięła sobie drzemkę w autobusie, poszalała i śpi, mam nadzieję, że dzisiaj nocka lepsza będzie. Dzięki za kawkowanie:-)
:-)Oglądałam we wtorek po południu ten programNa discovery leci program "Ciąża z zaskoczenia" kobiety kompletnie nie wiedziały ze są w ciązy az do momentu az zaczęły rodzicmatko dla mnie to niewyobrażalne
Niezłe przypadki
Była dziewczyna,która nie wiedziała,że jest w ciąży,przytyła tylko 4 kg.,wcale nie miała brzucha.Zorientowała się dopiero jak ją (jak sądziła) ostre zatwardzenie złapało,poszła na kibelek i tak pocisnęła,że dziecko do sedesu wpadło
Chciała wstać bo nadal nie zakumała,ale coś ją trzymało a to była pępowina
Na szczęście dziewczynce nic się nie stało
,urodziła się zdrowa a i upadek do kibelka krzywdy jej nie wyrządził