• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
buterflay nooooo obrazek cudny!!! powiedz tylko ile takie cos zajmuje czasu??? czy to jest robione wedlug jakiegos wzoru nio i te kolory choinka no jak to sie wogole robi powiedz wszystko....

lubiczanko no ja to jedynie wieczorkiem moge cos zrobic jak mala idzie spac i mam swiety spokoj. ha ha i to jeszcze nie codziennie bo od czasu do czasu jakis film obejrze no i oczywiscie czasem trzeba sie zajác M ;-) a czasem poprostu nie mam weny.

Ostatnia edycja:
Kasiuleczka a wiec tak to jest haft krzyzykowy ten obraz robilam jakis miesiac jak bylam w ciazy i lezalam w lozku, teraz juz czasu mam mniej wiec idzie wolniej. Ten wzor mialam na kartce ale mozna tez kupic gotowe na materiale bo jak masz na kartce to musisz sobie material podzielic na kwadraciki wtedy jest latwiej i sie nie pomylisz. Jak chcesz sie zabrac do roboty to pisz wrazie pytan :) teraz obraz ktory bede robic jest najwiekszy w mojej karierze, takie male wyzwanie na kilka miesiecy :)

Witam

my już po expresowej wizycie Marty i jej czwórki słodkich dzieci :-D
ja się nastresowałam bo wyjechałam po Martę do miasta i wymusiłam jednemu facetowi :baffled: ale na szczęście nic się nie stało,nawet facet mi pokazał kciuka,że ok i pojechał dalej :sorry2: ufff :-D:-D:-D

kasiuleczka,buterfly śliczne dzieła. :-)

My już w domku:tak:
Pokawkowałyśmy,pogadałyśmy,połaziły po sklepach i do domku:happy:
U nas też upał się normalnie zrobił,czekając na autobus myślałam,że się zagotuję:baffled:
Dla zainteresowanych i nie mających ze sobą co w weekend zrobić,w Swords jest: Salute! Home
Byliśmy 2 lata tamu i nam się podobało:tak:Chodzą żołnierze z czasów 2 wojny światowej,Rzymianie,Wikingowie,można pooglądać,wleźć i fotki porobić na różnych pojazdach wojskowych:czołgi,amfibie,samoloty,dżipy:tak:..Jest symulacja wojny:tak:I standardowo:lody,słodycze,pierdółki:happy2:No jednym słowem ostatnio było git:tak:

Hejooo laski ;-) ja się tylko zamelduje ten pożal się boże internet odbiera mi przyjemność z korzystania z kompa :no: czytam was przez cały dzień bo w takim tempie mi się otwierają strony że szok... cud że mi się stronka z napisaniem odpowiedzi pojawiła bo starałąm się od rana coś wyskrobać ale nie dałam rady :no: także napiszę że u mnie wszytsko ok w miarę ;-) zmykam teraz bo P się nie może kompa doczekać :-D

Hello :-)
Dzisiejszy dzien należał do bardzo udanych
Emusia była nawet grzeczna :tak:
Poza tym po południe minęło przyjemnie w miłym towarzystwie, dzieki za odwiedzinki, szkoda ze tak krótko posiedziałyście, Kasiun miło Cię było poznac :tak:

PO wyaszym wyjsci M mi zrobil niespodzianke i przyjechał na przerwe na 2h bo miał byc dopiero po 23, pojechalismy na plac zabaw, tam spotkałam kolezanke z Polskiej szkoły, która okazało sie mieszka niedaleko, wymieniłysmy sie numerami i mamy sie spotkac w którys dzien
Emcia grzecznie sie bawi w kojcu, Eryk ogląda Animal planet a ja robie rogaliki z Lidla, odkąd je zrobiłam pierwszy raz, to robie je prawie codzinnie, Dzieki Paulettka za przepis :-)

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry