• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

hejka.
U nas tez slonko od ranca swieci, koncze pic kawulca, jeszcze tylko wlos wyprostuje i trzeba smigac do sklepu po miecho na obiad:crazy: i po drodze plac zabaw zaliczyc i skorzystac z tego slonca:tak:.
Noo i sie troszke pochwale...:blink:
a.jpgb.jpgc.jpg

reklama
Asienko ok:tak:To umówmy się o 14-tej koło Bootsa:tak:Jak coś to Edyta najwyżej dojdzie bo nie wie kiedy dokładnie Dominik wstanie:tak:Jakbym Cię nie znalazła to będę dzwonić,tylko zaglądaj na komórkę bo w Pawilionach lubi nie być zasięgu:baffled:
Teraz lecę na śniadanko,potem Was poczytam:tak:

Witam sie w piekny sloneczny dzien!

kasiun Normalnie uroslam z tych komplementow he :-) Rowniez dziekuje za mily czas :-)

Uciekam, mam nadzieje, ze uda mi sie z laskami spotkac na tym Salthillu.

Kasiuleczka-super.Mogłabyś zrobić takie serwetki-wiesz,takie do położenia na kolanko podczas posiłku:)))Brawo:)
Wszystkim spotykającym się smacznej kawki,tudzież udanych zakupków czy spacerków:)

kasiuleczka,butterfly,ale macie dziewczyny talent:tak:Śliczności tworzycie:tak:Jak już nieraz wspominałam ja nie mam ani talentu ani cierpliwości do takich rzeczy:baffled:
Idę się zbierać na kawusię z Asienką i Dytą:tak:..Jak se pomyślę,że mam do shoppingu pół godziny z buta to mi się aż coś robi:dry:Ale z powrotem autobusem bo dla mojego dziecka największa radocha z zakupów z mamą to jazda autobusem:-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry