• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam laseczki
Ja dzis odwiedziłam kolezanke potem jakies zakupki, długa kąpiel z zabiegami upiększającymi hihi i teraz relaksik:)
Laski ale wy zdolne jestescie, jakbym miala wiecej czasu tez bym sie zabrała za malowanie:)
Widze że większosci dzień minał na kawkowaniu :)
Przyjemnie

reklama
Hihi,ja też się rozsmakowałam w rogalikach Pauletty:tak:Proste,szybkie,tanie i co najważniejsze pyszne:-pTeż często robię:tak:
...Boszsz...jaką ja mam już miotłę na głowie:baffled:Ani to ułożyć,ani tym bardziej patrzeć na to to nie można:oo2::no2:Ale w sobotę zrobię ciach,kolorek i będzie lżej na łebie:tak:
Madbebe,na pewno tęsknisz za nami straszennie:sorry2:Powaliło ich z tym netem czy jak?Jak tak można kobietę maltretować,powietrze jej zabierać:-DBez neta,a co ważniejsze bez BB życie nie ma swego uroku:no::-D
Sandrulińska:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/mamy-z-irlandii-1455/index2731.html#post5629749
a potem:
https://www.babyboom.pl/forum/mamy-z-irlandii-f142/mamy-z-irlandii-1455/index2731.html#post5630097

Ostatnia edycja:
Ju zbyła mowa kiedys o tych rogalikach, to sa rogaliki z lidla do wypieczenia, na tacce aluminiowej, do tego plasterek sera gouda i plasterek salami, wszystko z lidla i do piekarnika na 6 minut
To zaden przepis bo to wszystko gotowe

ja tylko na chwile,weny jakoś brak do pisania:-(
Dziewczyny naprawdę cuda tworzycie:tak::-)
Margaritta - mi zostały 2 dni urlopu :szok: i lecę z Asia na kilka dni w październiku do PL :-pwłaśnie kupiłam bilety:-D:-D:-D:-D
Anineczka- ale pomysły maja az strach co będzie potem;-)
lubiczanka- trzymam kciuki, życzę owocnych poszukiwań:tak::-D
uciekam, spokojnej nocki dla wszystkich mam, których maluchy ząbkują:tak:

Ciao!!

Za nami tez bardzo mily dzien choc jestem juz mega zmeczona. Ciagle w biegu...nachodzilam sie sporo i buciory zdarly mnie do miecha w kilku miejscach...teraz mnie piecze...:-(

Alencjusz padl jak kawka....ja sobie zaczelam przygotowywac zajecia do szkoly!! Tak tak....zaraz sie koncza wakacje i czas wracac do mojej malej pracki- do moich dzieciaczkow!:-) Ale sie ciesze! Tyle sobie obiecywalam,ze zrobie rzeczy w wakacje do szkoly i oczywiscie nawet palcem nie ruszylam to teraz sie musze sprezac!!:tak:

Buterflyy
- wowww.....i te kolory sama tak dobieralas?? No klasa! Super dzielko!
No i kasiuleczka- slicznie!!

Dobra idem....bo znow nic nie zrobie!
Milej nocy dziewczeta!

Czesc Kobitki,

My z Mollaczkiem spedzilysmy wspanialy dzien na Salthillu. Pogoda wyborna, swietna atmosfera czegoz chciec wiecej!!!
Dziekuje Dziewczynki za wspanialy dzien.
Moniadan kawa wspaniala.I sliczna coreczka niebieskooka, rowniez bylo mi milo poznac i w koncu hihihi
Misia poszlam za Twoim wyborem i kupilam Molly kubek ze slomka, testowac bedziemy jutro no i prosze mi nastepnym razem tak nie swiecic hahahaah
Andziulina dzieki wielkie za wyprowadzenie mnie z tych rejonow, sama za nic bym nie dala wyjechac. Juz dawno mnie tam nie bylo i zapomnialo mi sie wszystko.
Molly i ja jestesmy zmeczone po przyjezdzie z Galway ale za to bardzo szczesliwe. Dobrze na nas wplywa Wasze towarzystwo Babeczki, dziekujemy!!!
Wilwia mam nadzieje, ze juz niedlugo sie spotkamy, jak Tobiaszek wyzdrowieje.
Larcia nie ma co dziekowac za komplementy, to sama prawda!!!!
Agusiek mnie sie Twoja Synek jak nic podoba. Taki fajny, samodzileny i chodzacy wlasnymi sciezkami mezczyzna.

Mollun wykapany i spi po takich wrazeniach jak nic a ja padam i spadam.
Milej i spokojnej nocki Mamuski

Kasiun wpadaj na kawkę kiedy chcesz, ciesze sie, ze ci smakowała

Na discovery leci program "Ciąża z zaskoczenia" kobiety kompletnie nie wiedziały ze są w ciązy az do momentu az zaczęły rodzic :szok: matko dla mnie to niewyobrażalne

Dzieciaki śpią, a M jeszcze nie wrócil
co by tu zjeść hmm :sorry2:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry