lubiczanka
Fanka BB :)
Kasiun-a no właśnie "jakieś siły"mnie tam ciągną
))))))))A spotkanie-podejrzewam,że jak najbardziej
))
Monidan-z tego co się orientowałam,to dzieci,które zaczynają edukację tu(od 1szej klasy)mają obowiązek nauki języka irl.,ale to nie jest takie straszne-słowo daję-z Dawidkiem ani jednego zdania nie zamieniłam,a problemu nie miał-przynajmniej nauczycielka nie narzekała:/Natomiast nieobowiązkowy jest "ino"dla dzieci,które przynajmniej 3 lata uczyły się poza granicami Irlandii
Kamcia-przepraszam najmocniej,że nie przyjedziemy-nie chcę Łysego tak na lodzie zostawiać
((
Tichonek-test?
Monidan-z tego co się orientowałam,to dzieci,które zaczynają edukację tu(od 1szej klasy)mają obowiązek nauki języka irl.,ale to nie jest takie straszne-słowo daję-z Dawidkiem ani jednego zdania nie zamieniłam,a problemu nie miał-przynajmniej nauczycielka nie narzekała:/Natomiast nieobowiązkowy jest "ino"dla dzieci,które przynajmniej 3 lata uczyły się poza granicami Irlandii
Kamcia-przepraszam najmocniej,że nie przyjedziemy-nie chcę Łysego tak na lodzie zostawiać
Tichonek-test?
;-) a tak powazniej to odpukac- Niki się swietnie bawi po czym przychodzi taka "wymęczona",ze butla i pada spac.
bo słowo daje nie wim o co kaman w tym wszystkim. A z tym sikaniem... moze gdzieś pecherz naziębiłaś... ale jak piszesz,ze nie szczypie ani nic...brak mi pomysłów.
rosołek dochodzi ;-) tymczasem maj lejdis.
dawaj - testa rób i nie ociągaj się, czasem ma się @ na początku ciąży 
teraz znowuż też próbuję go wcześniej kłaść w dzień by wcześniej wieczorem był zmęczony
czasem tak bywa z bezdusznymi maszynami, że nawalają..
Takie jakby wszystko tam rozpulchnione było.Tak się często w czasie @ czuję