• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Kasiun-a no właśnie "jakieś siły"mnie tam ciągną:)))))))))A spotkanie-podejrzewam,że jak najbardziej:)))
Monidan-z tego co się orientowałam,to dzieci,które zaczynają edukację tu(od 1szej klasy)mają obowiązek nauki języka irl.,ale to nie jest takie straszne-słowo daję-z Dawidkiem ani jednego zdania nie zamieniłam,a problemu nie miał-przynajmniej nauczycielka nie narzekała:/Natomiast nieobowiązkowy jest "ino"dla dzieci,które przynajmniej 3 lata uczyły się poza granicami Irlandii:)
Kamcia-przepraszam najmocniej,że nie przyjedziemy-nie chcę Łysego tak na lodzie zostawiać:(((
Tichonek-test?

reklama
helloł

lubiczaanko kochana- a dziękuje ,ze pytasz- daję sobie rade :tak:;-) a tak powazniej to odpukac- Niki się swietnie bawi po czym przychodzi taka "wymęczona",ze butla i pada spac.

Tichonkowa tak mi przez myśl przeleciało,ze moze...los Ci płata takiego małego figla z tym zafasolkowaniem, za ten "zart" na prima aprilis:confused: bo słowo daje nie wim o co kaman w tym wszystkim. A z tym sikaniem... moze gdzieś pecherz naziębiłaś... ale jak piszesz,ze nie szczypie ani nic...brak mi pomysłów.:sorry2:

kawka? ineczka oczywiscie.

I za 45 minut po moją niunie. Jak ten czas leci:nerd: rosołek dochodzi ;-) tymczasem maj lejdis.

Tichonek - czyli jesteś następna po Misi :happy2: dawaj - testa rób i nie ociągaj się, czasem ma się @ na początku ciąży :-p
Kasiun - podziwiam za dyscyplinę..:tak:ja ją prowadziłam dopóki nie zaczął się buntować i za nic nie zasypiał o 19ej..i wymiękłam..:zawstydzona/y: teraz znowuż też próbuję go wcześniej kłaść w dzień by wcześniej wieczorem był zmęczony :tak: A dobry pomysł z herbatką :tak: - chyba takową zakupię.. Od małego pił koperkową i właśnie nie było aż takiego problemu..więc może serio herbatka złagodzi mu sen...tyle, że u nas jeszcze problem z noskiem wychodzi.. za dwa dni rezonans..i dowiemy się wkrótce co się tam dzieje..
Lubiczanko - spoko :blink: czasem tak bywa z bezdusznymi maszynami, że nawalają..

Świetny żart,dziewczynki ale kajne szanse:no:
Miała normalną @ tak samo wyglądającą i tak samo długą jak wszystkie inne,poza tym nie miałam owulki w zeszłym cyklu więc z powietrza dzieci się nie biorą:sorry2:Zresztą w tym cyklu też nie mam:-(
Może jakąś infekcję podłapałam jednak bo mnie lekko pobolewa w podbrzuszu i takie mam wrażenie,że zaraz @ dostanę:baffled:Takie jakby wszystko tam rozpulchnione było.Tak się często w czasie @ czuję:baffled:

no ja tam nie wiem,nie wiem;)cuda się zdarzają:)))))))
Margaritta-good girl-jeszcze kilka razy i się przyzwyczaisz do tego przedszkola Niuni:)))A Martynka gotowa?
Joann-no ja nie wim o co chodzi-żeby nie było ani jednego zapisu???????????

Witam laseczki
Mój syn wrócił, nie moge sie na niego napatrzec, nowe słowa, powiedzenia, pomysły masakra, jedna dwa miesiace to duzo..
Urosł 4 cm przytyl 3 kg, masakra
Świnka kolorowa zakupiona Anieczko ta grafitowa ktos 10 min przede mna wykupił.
Dobra lece syn mnie woła hihihi
Miłego dnia Moze tez na plaze skocze..

ocho ho, to ładnie bacie o wnusia dbały:-):-):-)

Ania je obiadek i zaraz na dwór mykamy

Widze ze Monia po kolei przyjmuje forumowiczki jedna na dzien :-d
Moj maly duzy synek wrocil ze szkoly
Zadowolony zdziwil sie nawet ze tak szybko go odebralam ;-)
Zjadl dwie wielkie misy barszczu beknal jak stary i poszedl na kanape ogladac animal planet ;-)

Kamcia fajnie ze juz masz Oliwiera
2 miesiace to szmat czasu
Ja mojego wystarczy ze jeden dzien nie widze i mi sie wydaje zupelnie inny

Tichonek dziwna sprawa z tym pecherzem ale silanie to jeden z objawow ciazy i jeszcze te bole w podbrzuszu moze dla pewnosci zrob ten test
Moj Erys tez po englishu nie gada ale naucza sie
Powodzenia jutro
Robie lazanki ide makaron gotowac

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry