reklama

Mamy z Irlandii!!

sandrulińska spokojna Twoja rozczochrana :-D serio serio - moja mlodsza od Twojej to se wyobraz moją "sraczke":sorry2: jednak dla Niki to bez róznicy w jakim języku do niej się zagada:nerd: i wydaje mi się ,ze tak mają już dzieci te miejsze własnie;-) one jeszcze nie kumają,ze ktoś tam jest "inny" bo nie mówi tak jak one- gorzej jest juz w starszakach ze tak się wyraże,albo jak moja starsza poszła 1 raz:szok: - m-c traumy:-( dziś jest pięknie .....dlatego wiem,ze na dobre im to przedszkole czy inna szkoła wyjdzie- znaczy aj hołp soł:sorry2::-D dlatego się 3m ciepło i wsio bedzie ok.
Nikola rano tez mówi" mamuś ja nie chcę do kreszu":baffled: ale ja się nagadam jak to tam jest fajnie a jak już wejdziemy to takie małe zamieszanie się robi"sztuczne" oczywiscie ,ze mała się ani spostrzeze jak juz jest na sali z dziecmi. Nie ma jakiegoś pozegnania, machania mamusi"baj" i takich tam:tak: nie dajmy się zwariować:sorry2:

taaa i kto to pisze:nerd: matka, która co ranek wraca do domu ze łzami w oczach:zawstydzona/y:

reklama
Muszę se chyba Urosept zapodać bo mnie nerwy wezmą z tym sikaniem,no:wściekła/y:
Sandrulińska ja też zestresowana,jutro Radek startuje w szkole:szok:Ale on mówi,że nie będzie się mu tam podobać bo on nie zna angielskiego:baffled:Pocieszam się tylko,że przed przedszkolem tez tak mówił a potem latał do niego jak na skrzydłach:tak:

Ello

A my po wizycie Crazy Girl i Emilki.
Powiem tylko jedno... Strasznie zaluje, ze sie tak pozno poznalysmy i, ze za kilka dni uciekaja do PL...:-( Mam nadzieje, ze jeszcze kiedys sie zobaczymy:tak:

Idziemy kapiele szykowac

Moje ksiezniczki.
DSC03793.jpgDSC03795.jpgDSC03816.jpg

witam wieczorowo
dzieki wszystkim za odpowiedz na moje pytanie - juz sie uspokoiłam, myślałam ze z moja Asia coś nie tak, dzis usnęła w łóżeczku ale przeniosłam ja do łózka coby jej bylo wygodnie:-D:-D:-D
renni- slodziaki na tych zdjeciach
mamcie ktorych maluchy i starszaki ida do przedszkola lub szkoly- POWODZENIA I ZERO STRESOW:-D, wiem latwo sie mowi, ale naprawde wierzcie mi jak znajomi opowiadaja ktorzy maja dzieci w takim wieku to dzieciaki bardzo szybka sie ucza jezyka:tak:;-)
dziewczyny podajcie prosze przepis na lazanki

Ostatnia edycja:
Ello wieczorowo, jak mi dzien dzis szybko zlecial to normalnie szokk, Od rana do 15 takiego powera na sprzatanie dostalam ze masakra,ale gdy obiad zjadlysmy to sie rozleniwilam he he, ale sily jescze na spacer znalazlam nawet plac zabaw zaliczony byl -mloda teraz siedzi i bajeczke przed snem oglada.
Crazy Girl skoda ze Ty jeszcze troszke i nam zwiejesz tez z checia bym Cie poznala( Ty zarazilabys mnie szydelkiem a ja moimi wytworami hi hi)
Reni no Twoje ksiezniczki sa przeslodkie.
Marto F gratki dla Szymcia
A wszystkim mamom ktorych dzieciaczki szkole zaczely badx jutro zaczná duzo sily zycze( i nie plakac mi tu) hi hi teraz sie smieje ale niedlugo i mnie to czeka.

Zgagus Dzieki:)
Anieczko zgadza sie Olivier tez jutro idzie , ciekawe pewnie bedzie próbowal mówic do nich po Ang smiesznie to bedzie ale z czasem załapie:)
Renni na obu zdjeciach słodziaki:)))
My dzis dzien aktywnie, Oli chciał koniecznie swoich znajomych zobaczyc i nawet obskoczylismy ich, ogólnie wstał w szoku nie wiedzial co sie dzieje, ale po chwili ogarnal stare zabawki i caly czas mam sie z nim bawic:)

Hej Foremki:)

Mamo AiJ mi tez szkoda ze tak pozno sie poznalysmy..Ale tak jak mowilam, nastépne wakacje na 95% wracam!Adulinka i Julek male cudenka! Dziéki za wszystko. Za kawusie, obiadek i bardzo milo spédzone popoludnie! Aha i przeslij mi maila to wysle Ci zdjécia tylko to juz jutro..

Kto wie.. moze jak mieszkalabym blizej was wszystkich drogie foremki to niezdecydowalabym sie na powrot.....:(

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry