andzulina
Fanka BB :)
Larcia - no ja w końcu wylądowałam jednak na plaży... ale tylko spacerowałam z Agusiek po promenadzie na salthill, bo jakby Igor zobaczył piasek i wodę, to nie byłoby za wesoło dla mnie... chociaż po 17 pojechałam jeszcze raz nad zatokę na renmore i moje dziecko jednak zaliczyło kąpiel w oceanie... a jaki wrzask i ryk był, jak matka z wody wyciągała...
Tichonek - ty leć i rób testa, a nie jakieś tam urosepty bierzesz... a może maszynka źle powiedziała i miałaś cykl??? jest coś takiego jak złośliwość przedmiotów martwych...
Moniadan - ale narobiłaś mi smaka na łazanki... chyba jutro zakupię potrzebne składniki
Kamcia - ale się cieszysz pewnie
Renni - słodkie te twoje księżniczki
Kasiuleczka - jutro nadciągam
a dla zestresowanych mam pierwszoklasistów i przedszkolaków - dużo pozytywnej energii
i to chyba na tyle... spokojnej nocki
Tichonek - ty leć i rób testa, a nie jakieś tam urosepty bierzesz... a może maszynka źle powiedziała i miałaś cykl??? jest coś takiego jak złośliwość przedmiotów martwych...
Moniadan - ale narobiłaś mi smaka na łazanki... chyba jutro zakupię potrzebne składniki
Kamcia - ale się cieszysz pewnie
Renni - słodkie te twoje księżniczki
Kasiuleczka - jutro nadciągam
a dla zestresowanych mam pierwszoklasistów i przedszkolaków - dużo pozytywnej energii
i to chyba na tyle... spokojnej nocki
ja się cieszyłam przeogromnie że W idzie do przedszkola a ja ka mnie duma rozpierała po drodze to szok :-) a martwię się ale o inne dzieci bo W jednak jeszcze bije
no ale do rzeczy były dzisiaj u mnie dwie panie porozmawiałyśmy sobie o moich oczekiwaniach i o ich strukturach pracy było miło oczywiście się nasłuchałam jaki to W jest super adorabol i gordżes i już się nie mogą doczekać aż zaczną z nim pracować i cholera mnie bierze że ten proces pełnej diagnozy tak długo trwa
a ja ciekawe skąd mam kasę wziąć :-

. Pozdrawiam wszystkich cieplutko.
Juz mam pomysla, chyba peppa pig bedzie namalowana :-) M dzis w domu bedzie wczesniej, wiec wybywam na miasto. Trzea kupic all do torta i jakis prezent mojej 3latce :-) No, a wieczorem - do roboty z pieczeniem ciacha. M ma jutro wolne tez, wiec sie super ciesze. Ok zmykam!Milego dnia!
No,może poza tym,że jest w klasie 10 polskich dzieci
A 5 stolików i nie da się dzieci rozsadzić