reklama

Mamy z Irlandii!!

Anineczko ja to kupiłam taniochę taką cobym mogła testować kiedy zechcę:-DAle jakbym cosik tam dojrzała to poleciałabym po taki lepszejszy:-D
...Ale Tobie się dziwię,że pomimo braku @ jeszcze spokojnie siedzisz:-DWiem,że cykle możesz mieć dłuższe ale ja bym już nie wytrzymała:sorry2:

reklama
No właśnie muszę się wybrac po te testy tańsze.
A nie idę testowac bo się boję zawodu,lepiej chyba będzie ujrzec @ za kilka dni niż jedną kreskę na teście...choc świerzbi mnie niesamowicie wizyta w wc z testem :baffled: ale chyba jednak za 6 dni zatestuje jak nie dostanę @ :dry:

tichonek,anineczko a może obydwie zobaczycie II na teście???czego wam życze:-) a co wy też przecież możecie w końcu chodzić niewyspane:-D

właśnie przed chwilą dostałam swojego laptopa i sie okazało ze dyk twardy znowu był walnięty

jak mozna przestawic klawiature na stale zeby mi sie z nie zamienialo z y bo juz mnie to dobija ze co posta musze zmieniac:wściekła/y: zanim zrestartowalam kompa mialam wszystko ok....
Jak przestawiają Ci się te literki naciśnij SHIFT+CTRL równocześnie ofcrs ;-) i wszystko wróci do normy:tak:

A mnie chyba zaczyna rozkładać :-( jedna dziurka zatkana gardło drapie :wściekła/y: mam nadzieję że to nic takiego :sorry2:

Pauletta nie daj się choróbsku ;-):tak:
MartaF jeżeli 3 dziecko będzie taka jak pozostała dwójka to tylko kilka pierwszych miesięcy będę wstawac co 3h w nocy,oczywiście na współe z mężowskim ;-)
Ale laptop śmiga?

dobra,lecę ogarnąc zabawki z chłopakami bo ja sobie tutaj siedzę,a w pokoju huragan przeszedł :dry:

anineczko moja pierwsza 2 była inna i powiem ci że to 3 najgorsze:-D
a czy laptop śmiga to nie wiem bom jeszcze nie odpaliła,majka sie zaczyna więc szybko nie sprawdze

reklama
hejka
Joann, ViKamcia fakt cale szczescie ze zaczerwienienie mlodej zeszlo:tak:
No kobitki wlasnie porozsylalam foteczki ze spotkania w MB, niestety na grilowaniu zadnej fotki nie zrobilam , hi hi a aparat specjalnie zabralam zeby pstrykac...:zawstydzona/y:
VIKamcia jakie z nas babki fotogeniczne w tych fioletowo czerwoniastych wlosach, gdybym jeszcze paszcze zamknela to by byla gitowa fotka:rofl2:
Pauletto zdrówka
A ja dzis chatke ogarnelam, segregacje za malych ciuszków zrobilam u Olivy w szafie, segregacje w zabawkach gdzie polowe wynioslam na góre bo juz mi pol salonu zajmowaly, lazieneczka wymyta, poodkurzane ufff, jeszcze podloge by wypadalo umyc ale to moze jutrooooo..:happy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry