madbebe
mama pazdziernikowa 2009
a gdzie je mozna zobaczyc?Madbebe zdjęcie jest w dobrą strone, bo my lezymy na podłodze ;-)
a w wiekszej wersji oczywiscie mam![]()
;-)
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
a gdzie je mozna zobaczyc?Madbebe zdjęcie jest w dobrą strone, bo my lezymy na podłodze ;-)
a w wiekszej wersji oczywiscie mam![]()
;-)
my mamy bilans 27,powiem kobitce ze zmienilam adres-ciekawe co powie?Ewelcia moja koleżanka jak się przeprowadziła i zmieniła przychodnię to poprzednia przychodnia nie zgodziła się na przekazanie swoich papierów do nowej przychodni bo to ich własnośćAle nie wiem czy tylko ona tak świetnie trafiła czy zawsze są problemy
![]()
mOnia on z nami spal dopiero pierwsz raz,ja sie w sumie wyspalam i m tez...dzis zasnal o 20:30 w 15min,ale to dlatego ze polozylam sie z nim...potem zeszlam z lozka i wyszlam z pokoju.Witam!
Ewelcia, ja cie rozumiem, ze on nigdy nie spał, ale teraz nie umie spac sam, wiec po co walczyc ;-) a powiedz jak on spi z wami to sie wysypiacie, czy wam ciasno?
bo w sumie to nie widze powodu zeby go tak na siłe odkładac do lozeczka, grarantuje cie ze to mu minie, a tylko niepotrzebnie sie nerwow najesz, no ale to tylko moje zdanie, ja juz czasami odpuszczam bo walki i tak nic nie dawały, wiec po co sie stresowac :-)
"

po ostatnim zalaniu poszedl dysk?właśnie przed chwilą dostałam swojego laptopa i sie okazało ze dyk twardy znowu był walnięty

.....
miala wpasc kolezanka ale nie wpadlahehe powiem Ci ze ja te drogie kupowalam i ciagle jedna kreska... a raz znalazlam w aptece takie tanie 3 za 3,50euro i robilam i tez nic...No właśnie muszę się wybrac po te testy tańsze.
A nie idę testowac bo się boję zawodu,lepiej chyba będzie ujrzec @ za kilka dni niż jedną kreskę na teście...choc świerzbi mnie niesamowicie wizyta w wc z testemale chyba jednak za 6 dni zatestuje jak nie dostanę @
![]()

Jak przestawiają Ci się te literki naciśnij SHIFT+CTRL równocześnie ofcrs ;-) i wszystko wróci do normy![]()
Dzięki kobitki za rady - chyba w takim razie tylko tran będę mu dawać..hmm..
ViKamcia - użyj shift+ctr i powinna klawiatura działać OK

no moja tez sie budzila tylko pierwsze 3 miechy o 3 nad ranrem na jedzenie , gdzie dalam cyca i zasypialam dalejPauletta nie daj się choróbsku ;-)
MartaF jeżeli 3 dziecko będzie taka jak pozostała dwójka to tylko kilka pierwszych miesięcy będę wstawac co 3h w nocy,oczywiście na współe z mężowskim ;-)
Ale laptop śmiga?
dobra,lecę ogarnąc zabawki z chłopakami bo ja sobie tutaj siedzę,a w pokoju huragan przeszedł![]()
a reszte nocy przesypiala
takze mam nadzireje ze to bobo bedzie mialo tak samo
hejka
Joann, ViKamcia fakt cale szczescie ze zaczerwienienie mlodej zeszlo
No kobitki wlasnie porozsylalamfoteczki ze spotkania w MB, niestety na grilowaniu zadnej fotki nie zrobilam , hi hi a aparat specjalnie zabralam zeby pstrykac...
VIKamcia jakie z nas babki fotogeniczne w tych fioletowo czerwoniastych wlosach, gdybym jeszcze paszcze zamknela to by byla gitowa fotka![]()

i tak do nocy ...
teraz ledwo udalo mi sie ja uspic.... ehhhh 
nie będzie mnie raczej przez jakiś czas..:-(a to cos powaznego ??? bo taka smutna minka...Zmykam szkolić język..za kilka dni jadę z moim bejbikiem do Dublina do szpitala..aż się boje co usłyszę..no i czy zrozumiem..nie będzie mnie raczej przez jakiś czas..:-(

i tez nie wiem o co kaman

...dzis zasnal o 20:30 w 15min,ale to dlatego ze polozylam sie z nim...potem zeszlam z lozka i wyszlam z pokoju.
Spi u siebie w pokoju,ma zamontowana barierke przy singlu...ciekawe do ktorej pospi![]()