Tichonek
Mamusia Radusia i Matusia
Otworzyła sedes a tam dwumetrowa anakonda [ZDJĘCIA]

Ja bym się zes*ała
...Ale na pewno już nie do tego sedesu

Ja bym się zes*ała
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

heheh ktoś musi być a co...VikaMciaG-Ty wywiadowco))

Otworzyła sedes a tam dwumetrowa anakonda [ZDJĘCIA]
Ja bym się zes*ała...Ale na pewno już nie do tego sedesu
![]()

to się zaopatrzyłam chociaż w strepsils bo śliny przełknąć nie mogę..

to aż z wrażenia spytał ile ona ma żeby się upewnić
Vi Kamcia ja wyrywalam zeba niestety w ciazy i to jeszcze mialam od niego goraczke i ropa mi podszedl i musialam brac antybiotyki. a reszte tez leczylam w czasie ciazy bo wazne zeby zdrowe zeby miec.heheh ktoś musi być a co...
a Ty kochana koleżanko wyślesz mi te zdjęcia o które prosiłam czy nie zamierzasz??
to mnie rozbawiłaś tym tekstem,
a i ja tez wam się pochwalę i wyżalę dzisiaj
więc tak ... poszłam do lekarza z małą z tym katarkiem i z sobą.. mi nic nie dał na gardło powiedział że ma samo przzejść bo ja w ciążyto się zaopatrzyłam chociaż w strepsils bo śliny przełknąć nie mogę..
no ale małej też nic nie dał![]()
powiedział że samo ma przejść a gluty jej wiszą aż do brody
no i uznał że na sam katar t nie ma ani syropu ani antybiotyku dla tak małego dziecka...
to poszłam do apteki i kupiłam jej takie kropelki co się na pościel kropi i będzie wdychać mam nadzieję że jej przejdzie...
no i jak lekarz zobaczył że sama mu śmignęła po gabinecie to też był w szoku że taka łodziytka a już sama umie chodzicto aż z wrażenia spytał ile ona ma żeby się upewnić
ps może wiecie kiedy mogę iśc wyrwać zęba?? czy w ciąży można czy poczekać do porodu??
ale to pewnie dlatego ,ze przez ten czas chciałabym zrobić"wszytsko" a w gruncie rzeczy to wcale nie tak duzo czasu;-)
sorry za to,ale radośc moja jest taka jakbym sama w tej ciąży była
poza tym w weekend wypilam Wasze zdrowie- no taka wiadomosć nie mogła pozostac bez"echa"

dbaj o siebie i fasolinke bo normalnie pojade i nakrzycze ;-)

to ja i tak mam jakies takie cos ,ze zawsze tam spoglądam
nie wiem czemu. Przed ofqrs

A rodzicom jeszcze nie powiedziałam bo na pewno by wypeplali i nie było by surprise

dopiero pod domem mi sie przypomnialo, no nic M dopiero wraca w piatek z Dublina wiec mam jeszcze 4 dni hi hi. A jaka dzis ladna pogode mamy to normalnie nie wierze slonko swieci cieplutko od czasu do czasu leciutki wiatrek powieje ehhhh zeby to tak zostalo na dluzej, ale jak widzialam po drodze ze liscie z drzew juz opadajá wiec nie ma watpliwosci ze jesien zbliza sie wielkimi krokami

a nie mogłaś się z męzowskim do Dublin zabrać?
kawkę byśmy spiły jakąs;-)