reklama

Mamy z Irlandii!!

didi nie chcę straszyc ale to jeden wielki chłam...napisałaś już maila na to ogłoszenie? jak znam życie odpiszą Ci,że psiak jest oczywiście,ale w Anglii albo Szkocji i chętnie wyślą CI go pocztą jak zapłacisz za kuriera :baffled: No i psa oczywiście nigdy nie zobaczysz.
Didi nikt nie da Ci puga w adopcję :no: Nikt nie da za darmo tak wartościowego psa.
To jest domeną stron adpost czy oxl,że pokazują takie spamy.My dwa razy się nacieliśmy tak więc wiem jak to działa.Histryczna śpiewka pani,że musi oddac psa do adopcji bo jej córka zginęła potrącona przez samochód jak szła na lekcje pianina,a ona z rozpaczy wyjechała do Szkocji zabierając szczeniaczka,ale szczeniaczek przypomina jej córeczke i chce go oddac,ale wyślę go kurierem do nas a my za to zapłacimy....na szczęście w porę się kapneliśmy o co chodzi ;-)
Ale jak coś do mnie jedzie się 2h.zapraszam na kawkę :-):-D

reklama
Lubiczanka wstyd sie przyznac ale ok 13 sniadanko bylo,ale mam wytlumaczenie;-)Nocka nie przespana byla,nie moge sobie juz miejsca wygodnego znalezc,wszystko mnie juz boli i kazda pozycja nie wygodna a na dodatek kruszynka dawala popalic.Usnelo mi sie dopiero rano i stad ta pozna godz wstania i sniadanka.

Wróciłyśmy ze spacerku i z zakupów, Ania sobie pochodziła po parku. Teraz przymierza się do spania, ale o której zaśnie??? Kto wie. Piękna pogoda za oknem, pranie wyschło.

Dostałam oficjalne pozwolenie więc ogłaszam,że Dyta też jest w ciąży,w 6 tygodniu i ma termin na 15 maja:tak:Będziemy się razem toczyć:-D
Gratulacje,jeszcze raz!:-)

Hejka babeczki:-)
Ja po pracy padnieta, obiad na szczescie mam wczorajszy wiec nie musze pichcic:-D:-p. Zaraz wpadnie do mnie nasza Larcia na kawusie i popoludnie minie szybciutko.

Margarita z tym sedesem to masakra. Ja tez zawsze lukam do zanim klapne ale to przez Wodnika Szuwarka:zawstydzona/y::sorry2:. Zostalo z dziecinstwa.

Didi uwazaj na te ogloszenia za free:tak:, ja jakos w bezinteresownosc takich ofert nie wierze jesli sa to drogie psy, rzeczy itp.

Annjar pozdrowienia przekazane - dziekujemy!!!;-). Wiktor juz katarku nie ma w sumie szybko mu minal jedynie pokasłuje, ale z dnia na dzien mniej:happy:. A tobie zostalo jakies 3 tyg dobrze pamietam??? No to kochana trzymaj sie bo ciezko bedzie ci znalezc pozycje dobra by zasnac a co dopiero zasnac i sie wyspac:sorry2:

Tichonek no coz dodac moge skoro madra mama to synek rowniez:-D:-D:-D. Widac starania sie oplacaly zeby synek znal literki i to w obu jezykach. Teraz duma rozpiera i super uczucie.

Kasiun fajnie ze popoludnie udane mialyscie, ale tak przejechac obok i nie zajrzec:no: upsss. Zapraszam next time;-)

Kasiuleczka widze ze tobie po glowce leczo chodzi jak mnie ale ostatecznie zdecydowalam sie na faszerowanego baklazana:tak::happy: Uwielbiam go:-p

No to sie rozpisalam:szok: i tak pewnie o czyms zapomnialam. Uciekam legnac na kanapie i troche poleniu.je

Dytko ogromniaste gratulacje. Czyli wielka majowka sie szykuje super!!!!

Ostatnia edycja:
Margaritto chetnie bym wpadla na kawuche gdyby mój M jechal sam autkiem i tego samego dnia wracal, ale on niestety w tym Dublinie koczowal bedzie w hotelu do piatku i autkiem ze swym szefem jechal i z jeszcze jednym pracownikiem wiec dla nas to juz wogole miejsca tam nie bylo.
nio my wlasnie obiadek wcinamy kurcze cos mnie glowa zaczyna pobolewac:baffled:
Didi mnie tez sie to ogloszenia wydaje jakies lewe psiaczek owszem slodki no ale jak oddaja za free to pewnie nie ma zadnych papierów na tego psiaka, jego matka wykorzystywana moze byc tylko do rozdrodu i zdrowe psiaki sprzedajá a chore oddajá za free.(gdzies wlasnie o takich praktykach czytalam niedawno)

Frog a mozesz no jakis przepis podac na takiego baklazana, ja jeszcze takiego czegos nie jadlam, a po drugie juz pomyslów mi brak na obiady przyda sie cos nowego...
Dyto gratulacje....
No faktycznie jaki bedziemy miec w maju wysyp "bejbików"

Ostatnia edycja:
Anjar-ale ja oczywiście żartowałam.Kochana-w Twoim stanie można sobie pozwolić na wszystko:)))
Didi-popieram Anineczkę-ja też miałam dostać bulldoga-w prawdzie za 200e,ale oczywiście scenariusz anineczkowy jak się patrzy.Co najfajniejsze-ogłoszenie z dziś np.z Killkeny odpowiadasz na niego i w ciągu kilku godzinn się okazuje,że gość już zdążył się wyprowadzić do Irl północnej na przykład-a zwłaszcza adpost i olx-nawet już na te stronki nie wchodzę:(
Margaritta-to samo o Twoich postach mogę powiedzieć-dlatego tak mi tęskno do nich:)))
Dyta-gratulacje i od Cashelowskich foremek:)))
Monidan-zapomniałam w mym poprzednim poście-i Ty chciałaś żebym Ci dom wysprzątała???I co byś dziś robiła-a tak-power był?Był;)))

I ja gratuluję nowej zaciążonej mamusi, a termin do porodu super, maj, wiosna i do tego dzień matki, to najpiękniejszy prezent jaki można dostać na taką okazję:tak:
Lubiczanka ja bym nawet nie pomyślała, że tu też robią przekręty z psiaczkami, przecież irlanczycy takie uczciwe są;-)
Margarita Jezuniu, gdybym ja coś takiego w kiblu ujrzała to napewno bym zawałuserca dostała, choć lubię w tv oglądać tego rodzaju filmy, ostatnio na TVN były Węże w samolocie:tak:
Asienka-r jak malutka o takiej porze zaśnie to wieczorem nie będzie problemu ze spankiem???

Ja dziś zasmarkana jestem, głowa boli i wogóle wszystkie kości:no:

reklama
Asienka-r jak malutka o takiej porze zaśnie to wieczorem nie będzie problemu ze spankiem???

Nie będzie, o 20 kąpanie i w okolicach 21 już śpi, chyba, że zębiska bardzo dokuczają to się męczy dłużej,a le ogólnie nie narzekam. Może miałaby jedną drzemkę wczesniej, ale wstaje o 8 i o 11 idzie dospać:-) a ja w tym czasie sklecam obiad na 12, bo mój M ma przerwę i przyjeżdża do domku. Czasem usypia w okolicach 14-15.30, zależy jak bardzo jest zmęczona po spacerze i harcach na dworze. Czasem ma tylko jedną drzemkę i wtedy po 20 już śpi.

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry