anineczka
królowa mrówek :P
didi nie chcę straszyc ale to jeden wielki chłam...napisałaś już maila na to ogłoszenie? jak znam życie odpiszą Ci,że psiak jest oczywiście,ale w Anglii albo Szkocji i chętnie wyślą CI go pocztą jak zapłacisz za kuriera
No i psa oczywiście nigdy nie zobaczysz.
Didi nikt nie da Ci puga w adopcję
Nikt nie da za darmo tak wartościowego psa.
To jest domeną stron adpost czy oxl,że pokazują takie spamy.My dwa razy się nacieliśmy tak więc wiem jak to działa.Histryczna śpiewka pani,że musi oddac psa do adopcji bo jej córka zginęła potrącona przez samochód jak szła na lekcje pianina,a ona z rozpaczy wyjechała do Szkocji zabierając szczeniaczka,ale szczeniaczek przypomina jej córeczke i chce go oddac,ale wyślę go kurierem do nas a my za to zapłacimy....na szczęście w porę się kapneliśmy o co chodzi ;-)
Ale jak coś do mnie jedzie się 2h.zapraszam na kawkę :-)
No i psa oczywiście nigdy nie zobaczysz.Didi nikt nie da Ci puga w adopcję
Nikt nie da za darmo tak wartościowego psa.To jest domeną stron adpost czy oxl,że pokazują takie spamy.My dwa razy się nacieliśmy tak więc wiem jak to działa.Histryczna śpiewka pani,że musi oddac psa do adopcji bo jej córka zginęła potrącona przez samochód jak szła na lekcje pianina,a ona z rozpaczy wyjechała do Szkocji zabierając szczeniaczka,ale szczeniaczek przypomina jej córeczke i chce go oddac,ale wyślę go kurierem do nas a my za to zapłacimy....na szczęście w porę się kapneliśmy o co chodzi ;-)
Ale jak coś do mnie jedzie się 2h.zapraszam na kawkę :-)

Będziemy się razem toczyć
. Zaraz wpadnie do mnie nasza Larcia na kawusie i popoludnie minie szybciutko.
. Zostalo z dziecinstwa.
. A tobie zostalo jakies 3 tyg dobrze pamietam??? No to kochana trzymaj sie bo ciezko bedzie ci znalezc pozycje dobra by zasnac a co dopiero zasnac i sie wyspac
i tak pewnie o czyms zapomnialam. Uciekam legnac na kanapie i troche poleniu.je