S
sandrulińska
Gość
Anineczko sto latek Banderasowi:-)
lubiczanko działaj z tą chatką
lubiczanko działaj z tą chatką

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

dziękuję.hi girls!:-)
bede sie chwalic
moja stylizacja byla dzis w ddtvn znowu u jacykowa i jak tylko wejdzie link to bede was znowuprosic o glosy
![]()
:-)
, więc w nocy była pobudka, bo zgłodniała. I tak sobie myślę, że może bym zaczęła jej kupować Aptamil po pierwszym roku
, więc nie jest źle. Tylko do sklepu muszę potem iść
.Hej:-)
Wpadam sie przywitac z rana.Troche padnieta,bo moje dziecie w nocy strasznie plakalo-chyba brzuszek.Wlasciwie to druga noc taka z rzedu.I zastanawiam sie jesli to brzuszek,to co moglo spodowac bole.Od 2 dni Tobi je zupke z krolika,ktora mu zrobilam i moze cos ona mu nie podpasowala.Zobaczymy dzisiaj-ugotujemy inna zupke i bedziemy obserwowac
Sandrulinska ja widzialam dzisiaj Twoja stylizacje w DTVN-super,no i modelka pierwsza klasa:-)Napewno oddam glosik![]()
A gdzie Asienka?Pranie to ją na pewno nie zasypało bo ona zawsze na bierząco
...Hehe...i jest![]()
pisałyście w tym samym czasie Tichonku,ale ja już bardziej pomyślałam,że ją pralka wciągnęła![]()

a propos prania to faktycznie jestem na bieżącoA gdzie Asienka?Pranie to ją na pewno nie zasypało bo ona zawsze na bierząco
...Hehe...i jest![]()
, bo inaczej utonęłabym w prasowaniu
. Wczoraj zrobiłam i nawet córka poprasować mi dała

.

.......