Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

;-)

ja mam tak samo jak Ty nie chce mi się zaczynać od nowa życia gdzie indziej , a do Polski nie mam z czym i doczego wracać
także my tu zostajemy na dobre i na złe raczej
podziwiam Cie za to , że przy wychowywaniu trójki dzieci, zajmowaniu sie domem i tym wszystkim na glowie Ty masz jeszcze siły na żyjątka:-)
;-)

Normalnie spociłam się jak bura suka wracając z miasta
tak słońce praży że nikt by nie pomyślał że jesień mamy 
no myślałam że się rozbiorę bo mi pot nawet po tyłku ciekł 
w ogóle jaka ja jestem zaj**ista matka
wychodzimy z W do przedszkola Zuza śpi w wózku ten już zaczyna jęczeć bo już chce wyjść i młodą zaczyna budzić więc ja szybciutko ...szybciutko kurtki na grzbiet i hejaaa...po drodze młody się zatrzymuje i drapie w nogę ja patrzę a on bez butów 

ale że już bliżej jak dalej przedszkola byliśmy to ino go na plecy zarzuciłam i tak tam bez butów łazi 

obym teraz nie zapomniała mu zabrać jak będę po niego szła
no później w mieście zaszłam do second handu i za 3jurki kupiłam pchacz VTecha sprawny działający tylko trzeba porządnie wyczyścić a normalnie czaiłam się już na niego od jakiegoś czasu ale nowy 30
a tu taki suprajs :-)
jak usłyszałam że to ona dzwoni zaczęłam tak się cieszyć jej do słuchawki ..jeszcze Boga w to wmieszałam 
prawie że jej tam dziękczynną pieśn wypiałam że baba zgłupiała i zaczęła się śmiać bo nikt jeszcze się nie cieszył tak jak ją usłyszal w telefonie

Tichonek nie sądzisz chyba,ze nie zajarzylyśmy o jaką kulture chodzi;-)

No proszę Cię!!! 
Nie,wiesz nie zajarzyłam
Bo ja w ciąży jestem to,że niby z tych mniej kapujących czy co?

Chciałam na piątek,ale do tego żółwia to ja nie chcę a fajna pani doktor będzie wolna tylko we wtorek

No,ja też jestem roztrzepaniec ale tego jeszcze u mnie nie grali,żebym dziecko z domu bez butów wypuściła,ale z lewym na prawej nodze to i owszem
Chcę się zapisać do polskiej przychodni tak na połowę października,czyli to będzie 8 tcTichonku a usg w 10 tygodniu robisz?
Mam nadzieję już serduszko zobaczyć:-)