AsienkaM1986
mama Zuzi
DUZO ZDROWKA DLA WSZYSTKICH CHORYCH MAMUSIEK I DZIECIACZKOW. Trzymajcie sie cieplo.
wspominalam wczesniej, ze mysle z mezem nad akwarium i zdecydowalismy sie i zalozylismy je. mamy 125 litrowe akwarium w nim 10 kardynalkow chinskich i 2 welony teleskopy. fajnie to wyglada. jeszcze nigdy wczesniej nie mialam akwarium i zobaczymy jak to bedzie ale moj P. powiedzial ze bedzie zajmowal sie czyszczeniem wiec to mam z glowy.
ide cosik zjesc.
wspominalam wczesniej, ze mysle z mezem nad akwarium i zdecydowalismy sie i zalozylismy je. mamy 125 litrowe akwarium w nim 10 kardynalkow chinskich i 2 welony teleskopy. fajnie to wyglada. jeszcze nigdy wczesniej nie mialam akwarium i zobaczymy jak to bedzie ale moj P. powiedzial ze bedzie zajmowal sie czyszczeniem wiec to mam z glowy.
ide cosik zjesc.

nie obudzili Wikara na szczescie,jesli o to chodzi;-)

zaraz zabieram sie za odkurzanie tylko najpierw musze zrobic porzadek z Natalki zabawkami bo fruwaja po calym livingu.
Dzisiaj na obiadek kopytka bo wczoraj jednak nei zrobiłam bo się rosołem najedliśmy a tak mi się dziś ich nie chce robić
a wczoraj jeszcze serniczek upiekłam tylko jakoś tak strasznie słodki mi wyszedł a robiłam jak zawsze
bo od kiedy Wiktorek ma odwyk słodyczowy mało ich u nas w domku właściwie w ogole ich nie ma więc ewentualnie sobie skonsumuję batonika jak zakupy sama robię