wilwia
Fanka BB :)
Witam:-)
Andzulinko wszystkiego najlepszego z okazji Waszej rocznicy.
Aga_Natalia zdrowka dla Twoich kruszynek.
A ja w pracy i jak zwykle nie chce mi sie tu siedziec.Jutro tez nocka:-(Wlasnie sie dowiedzialam,ze za tydzien przylatuje moja siostra-wiec sie ciesze-Ona jeszcze bardziej,nadal jeszcze nie odnalazla sie w Pl.
U nas nasi lokatorzy coraz bardziej dzialaja nam na nerwy.Moj K namietnie szuka nowego lokum na dafcie,a mi jakos nie usmiecha sie przeprowadzac.Chcialabym tu zostac(tylko bez lokatorow)bo i dom mi pasuje i okolica no i najwazniejsze wspaniale knocnakarowskie sasiadki
:-)
Andzulinko wszystkiego najlepszego z okazji Waszej rocznicy.
Aga_Natalia zdrowka dla Twoich kruszynek.
A ja w pracy i jak zwykle nie chce mi sie tu siedziec.Jutro tez nocka:-(Wlasnie sie dowiedzialam,ze za tydzien przylatuje moja siostra-wiec sie ciesze-Ona jeszcze bardziej,nadal jeszcze nie odnalazla sie w Pl.
U nas nasi lokatorzy coraz bardziej dzialaja nam na nerwy.Moj K namietnie szuka nowego lokum na dafcie,a mi jakos nie usmiecha sie przeprowadzac.Chcialabym tu zostac(tylko bez lokatorow)bo i dom mi pasuje i okolica no i najwazniejsze wspaniale knocnakarowskie sasiadki
:-)
.A jak tak,to następne w wieku 12 czy 13tu tygodni.Chip drogi nie jest-25,30e.I niepamiętam co tam jeszcze

taka jest rozdrazniona ehhhhh jutro chyba bedzie trzeba wybyc na jakis dlugiii i meczacy spacer z niá zeby sie fest wymeczyla przed spaniem.
Bo inaczej ja nawiedze Ciebie w poniedzialek, co calkiem jest mozliwe, bo Amandzie nocny kaszel nie przechodzi, a to juz prawie miesiac. Zastanawiam sie wiec nad wizyta u Gp. Zobacze jak bedzie ta nocka i nastepna. Wydaje mi sie, ze to moze byc od powietrza, bo grzeje sie i to powietrze wilgotne sie zrobilo, moze dlatego mi prycha w nocy.
Tzn za 40 min,ale towarzystwo do pionu trzeba postawić(i nie mam na myśli zawartości gatek J;-)