Kasiun80
Zaangażowana w BB
Hej Kobiteki,
Cisza tutaj cos. Ale mnie tez ciagle jakos tak weny brak.
Misia przykro mi z powodu Twojej Szwagierki i jednoczesnie bardzo sie ciesze, ze wszystko z nia ok.
Kasiuleczka pisz kiedy chcesz jechac ja na towarzystwo jestem chetna i na zakupy rowniez, procz piatku, bo zbyt tloczny. Wiec jesli mialabys ochote zabrac sie akurat ze mna to daj znac.
Lubiczanko Ty dobra duszyczko, dziekuje
kochana jestes 
Tichonek z ciazaowymi ciuchami to kiepsko byly i drogie i brzydkie, nie to co w Polsce.Ja przechodzilam na swetrach, kt kiedys kupilam i sportowych spodniach. Na koniec kupilam bluzke w Mothercare na brzuch byla dobra a na cyce ogromna, wiec nawet teraz jej nosic nie moge. Ale widzialam New Look, Mothercare no i sa gdzies w Galway specjalne sklepy ciazowe.
Nic spadam sie uczyc. Ale jestesm spiaca wiec za dlugo to to nie bedzie,
Zycze dobrej nocy.
Cisza tutaj cos. Ale mnie tez ciagle jakos tak weny brak.
Misia przykro mi z powodu Twojej Szwagierki i jednoczesnie bardzo sie ciesze, ze wszystko z nia ok.
Kasiuleczka pisz kiedy chcesz jechac ja na towarzystwo jestem chetna i na zakupy rowniez, procz piatku, bo zbyt tloczny. Wiec jesli mialabys ochote zabrac sie akurat ze mna to daj znac.
Lubiczanko Ty dobra duszyczko, dziekuje
Tichonek z ciazaowymi ciuchami to kiepsko byly i drogie i brzydkie, nie to co w Polsce.Ja przechodzilam na swetrach, kt kiedys kupilam i sportowych spodniach. Na koniec kupilam bluzke w Mothercare na brzuch byla dobra a na cyce ogromna, wiec nawet teraz jej nosic nie moge. Ale widzialam New Look, Mothercare no i sa gdzies w Galway specjalne sklepy ciazowe.
Nic spadam sie uczyc. Ale jestesm spiaca wiec za dlugo to to nie bedzie,
Zycze dobrej nocy.
cale szczescie ze szwagierce sie nic nie stalo.
...juz ze 40min z nim walcze....a wczesniej wolal mama..albo marudzil ja do pokoju a ten sie podkoldre chowal i udawal ze spi
albo sie cieszyl
na spotkaniu ogólnie był psycholog, terapeutka mowy oraz prowadząca Wiktorka też coś tam skrobały co chwila w zeszytach kurcze jak ja bym chciałą wiedzieć co ona tam skrobią
we wtorek mam jechać do Galway spotkać się z ich pedagogiem a po południu w Tuam z psychologiem ale będę miała cudny dzień
sama dzisiaj wpadłam w poślizg bo jakiś ashol wyjeżdżał z parkingu widziałam że ma to zrobić zdjęłam nogę z gazu żeby ten spokojnie mógł się wpasować no i gdyby to zrobił byłoby git a ten d*bil nagle się rozmyślił tyle że połowa jago samochodu już była na pasie więc ja po heblach a tu mi tyłek zaczyna tańczyć po jezdni
całe szczęście że nie jechał nikt z naprzeciwka bo jak nic byłby dzwon a tak udało mi się opanować samochód i ominąć kolesia a co się na niego naklęłam w samochodzie to moje