reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Bry:-)
Się nie wyspałam dziś wcale:sorry2:Ale choć pogoda nastraja optymistycznie:tak:
Idę łeba myć,mąż do fryca jedzie a potem spadamy na zakupy:tak:
kasiuleczka:

NmrZY92sDTve.gif

Miłego weekendu wszystkim:-)

siemanko panienki:-)
wilwia powodzenia!;-)
tichonku udanego shoppingu:-)
dziewczyny czy oddawałyście coś kiedyś tutaj do pralni? orientujecie sie moze ile kosztuje takie odswiezenie naprzykład płaszcza wełnianego? chciałabym moje zimowe odswiezyc :tak:

A ja melduję,że zakupy udane i to bardzo:-)Kupiłam sobie dwie pary dżinów ciążowych,jedne z Nexta,jedne z New Looka:happy2: i jeszcze bluzeczkę z napisem:Hands off the Bump:-DAle co lepsze kupiliśmy z P komodę z łóżeczkiem(Mamas&Papas) + materacyk za 140 Euro + gratis 2 zmiany pościeli,jedna z Mothercare i jedna z Disneya:-)Z ogłoszenia(lubiczanko Ty o nim wspominałaś).Już je widziałam parę dni temu na Gazeta.ie ale se myślę,co ja teraz z łóżeczkiem zrobię,bo komoda mi się podobała od razu,łóżeczko też,ale pomyślałam,że za wcześnie:sorry:P jednak stwierdził,że za te pieniądze to się opłaca i pojechaliśmy obejrzeć,na Finglas więc bliziutko nas:tak:Wpłaciliśmy przedpłatę i jutro odbieramy:tak:Myślę,że niezły interes bo z ciekawości dziś w Mamas&Papas sprawdziłam po ile to łóżeczko i jest po 210.A na prawdę i komoda i łóżeczko w ekstra stanie:-)

Ostatnia edycja:
Tichonku-fajnie ze zakupy udane:tak:Gratuluje!

Moja Wikta wysypana jeszcze bardziej:dry::confused2:-szyja,brzuch i plecki,pewnie jutro zejdzie nizej:confused2:To chyba taka rozyczkowa wysypka,nie wiem sama.Dziwi mnie tylko brak goraczki..ale moze tak to wyglada po szczepieniu, :confused:nie wiem. Dziwna sprawa,choc GP mowila mi ze moze ja wysypac,z tym ze jakies 7dni po,a nie okolo 20tu..:-(

Hej mamunie:-)
Dziekuje za slowa wsparcia odnosnie mojej decyzji poczecia kolejnego dzieciatka;-)
Ja dzisiaj dzien spedzilam na tworzeniu "paluchow wiedzmy"troche mi to zajelo.Zrobilam tez dynie i zaraz sie nia pochwale:tak::-)
Za chwile ma przyjsc moja siostra z narzeczonym na jakiegos drineczka a ja nie mam sily,do tego zglodnialam i wyslalam meza po kebab:-D
Moje dziecie przez caly dzien wlasciwie nic nie jadlo,takiego braku apetytu nie mial nigdy,no ale nic w niego nie wmuszalam-jak to robia moi lokatorzy ze swoim synkiem,bo byloby jeszcze gorzej.Mleczko przed spaniem wypil cale z apetytem,wiec chyba znowu dokuczaja mu zeby.Mam nadzieje,ze jutro obudzi sie bardziej glodny.
Dobra prezentuje moja dynie:-)

Załączniki

• IMG_3869.jpg
    IMG_3869.jpg
    17,3 KB · Wyświetleń: 48
reklama
wilwia mojemu zęby idą teraz chyba wszystkie na raz!!!nic nie jje od 3 dni,tzn podziobie tylko:/:/:/także Tobiaszkowi pewnie ząbki idą więc sie nie przejmuj nic mu nie będzie jak nie będzie jadł:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry