Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Asieńko-mam nadzieję,że przygarnęliście Anię do łóżka,a nie leżeliście a ona pod tym łóżkiem))

i jeszcze bluzeczkę z napisem:Hands off the Bump
Ale co lepsze kupiliśmy z P komodę z łóżeczkiem(Mamas&Papas) + materacyk za 140 Euro + gratis 2 zmiany pościeli,jedna z Mothercare i jedna z Disneya:-)Z ogłoszenia(lubiczanko Ty o nim wspominałaś).Już je widziałam parę dni temu na Gazeta.ie ale se myślę,co ja teraz z łóżeczkiem zrobię,bo komoda mi się podobała od razu,łóżeczko też,ale pomyślałam,że za wcześnie
P jednak stwierdził,że za te pieniądze to się opłaca i pojechaliśmy obejrzeć,na Finglas więc bliziutko nas
Wpłaciliśmy przedpłatę i jutro odbieramy
Myślę,że niezły interes bo z ciekawości dziś w Mamas&Papas sprawdziłam po ile to łóżeczko i jest po 210.A na prawdę i komoda i łóżeczko w ekstra stanie:-)
Gratuluje!
-szyja,brzuch i plecki,pewnie jutro zejdzie nizej
To chyba taka rozyczkowa wysypka,nie wiem sama.Dziwi mnie tylko brak goraczki..ale moze tak to wyglada po szczepieniu,
nie wiem. Dziwna sprawa,choc GP mowila mi ze moze ja wysypac,z tym ze jakies 7dni po,a nie okolo 20tu..:-(
:-)