reklama

Mamy z Irlandii!!

no naprawdę pauletko trafiła mi się taka sucz że szkoda słów... yhhh..
musze przeczekać do wizyty u pl gina... i będe mieć spokój..
byle tylko mi przeszło.....

chwilko... ja nie zauważyłam żebyś po Twopim wyskoku ze szczepieniami odpisała komukolwiek..
zniknęłaś aż do dziś...
a i nie kazdy siedzi na socjalu i ma 10 dzieci:sorry: myślę że powinnaś udzielać się w temacie "na wesoło":-Dbyłby odpowiedniejszy na Twoje posty
po 2 jak widzisz ja też napisałam didi że już widac w tym tyg płeć.. i jakoś z tego afery nie robie..:-D a może powinnam??:-p
lubiczanko na D dla chłopca: 5 stron
http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/0,79748,4032682.html?VE_litera_a=lit_d&VE_sex_a=m%EA%BFczyzna
i tu , ale tu mieszane dziewczęce i chłopięce
http://www.styl.pl/mama/ksiega-imion,letter,D

Ostatnia edycja:
reklama
Nie śmiałam nawet myśleć,że mnie tu wszystkie tak kochają,że choćbym powiedziała,że czarne jest białe i na odwrót to przyznałyby mi rację:-D
Bez przesady:sorry2:
A co do płci to mnie lekarz prowadzący pierwszą ciążę powiedział,że owszem narządy płciowe są ukształtowne szybciutko ale tak na prawdę płeć powinno się stwierdzać po 26 tygodniu ciąży ponieważ narządy dziecka są opuchnięte bo organizm intensywnie produkuje hormony i dopiero po tym czasie się normują...Z tym,że owszem można i w 13tc stwierdzić jaka płeć jest ale jest większe prawdopodobieństwo pomyłki:sorry2:
tylko_chwilko jakbym chciała być wredna i czepialska to napisałabym:może już lepiej jak ta Twoja chwilka minie:sorry2:A denne to są ale Twoje posty,dzieci wyobraź sobie,że nie klepiemy ale rodzą się one z miłości ale widzę,że Twoja chemia Ci chyba do głowy uderza bo żal czytać Twoje wypociny,żal...:sorry2:
A kiedy która ma owulację czy na jakim jest etapie ciąży to akurat większość nas tutaj to interesuje bo się poznałyśmy w realu więc wybacz,ale się z Tobą ciężko zgodzić:sorry2:

Ostatnia edycja:
Ja bylam na swoim polowkowym, kolo 20 tyg i poznajac plec, kobieta od skanow powiedziala, ze prawdopodobnie dziewczynka. Wiec to, ze dziecko ma juz wyksztalcone narzady plciowe nie jest do konca takie pewne. Teoretycznie ma, ale pewnie nie zawsze to takie oczywiste i pewnie u kazdego dziecka widac inaczej.... Znane sa przeciez przypadki, ze na skanie niemal do konca bylo pewne, ze chlopak, a rodzila sie dziewczynka - tak miala np znajoma mojej znajomej.
I chyba nie ma co sie tak wkurzac, dziewczyny. Kazdy przypadek jest inny.

Witam sie i ja :-)pozdrawiam wszystkie mamuski:)pogoda dopisuje,śnieg i mróz...u mnie na wsi jutro szkoły pozamykane a jak u was???miłej nocki ;-)dawno mnie tu nie było a widze ze u was ostro dziś...hhehehhehe

Ostatnia edycja:
ewelcia- ja mam suwaczek z wiekiem dziecka, a nie intymnymi sprawami, owulacjami itd. Nie wypisuje kiedy i jak robię to ze swoim chłopem, ani o chorobach i kupach co 5 sek. I tak owszem teraz przesadziłam ale specjalnie bo widzę, że tutaj to Wy możecie przesadzać, dogadywać komuś miłemu, wrzucać przez dwie strony zaczepliwe uwagi jakieś dziewczynie tylko z powodu koloru i Wy nie przesadzacie? Wy to niby takie miłe? Jak niechcecie zauważyć czyjegoś postu to specjalnie no comments i ominiecie jak np niedawno bioli, która się ze mną zgodziła, a raczej jako jedyna zrozumiała. Widzicie tylko to co chcecie widzieć, same nieraz atakujecie, a jesteście tak sztuczne że szok... Mam prawo myśleć co chcę o tym ile ktoś robi dzieci jeśli czytam tylko, że non stop po latach siedzenia nie zna języka, ze żyje za kasę z państwa, że nic nie robi by się dokształcić itp tylko chyba z nudy "klepie" kolejne dzieci by mieć z kim w domu siedzieć... Pewnie niejedna nawet ok 40 nie myśląc czy dożyje 18-stki dzieciaka i wcześniej tego nie pisałam bo nie pisałam specjalnie wrednych uszczypliwych uwag i zaczepek, a jedynie wyrażałam grzecznie swoje zdanie i swój sposób patrzenia na jakieś tematy tylko wtedy i tak byłam zaszufladkowana jako wredna i bezczelna no więc teraz pokazałam dla kontrastu czym się różniło moje wyrażanie zdania wcześniej od wyrażania moich myśli w faktycznie wredny i dosadny sposób...
tichonek- doprawdy musisz mieć bogate i interesujące życie skoro Cię interesuje, która kiedy ma owulację, to ja już chemię wolę wiesz.... zazdrościsz czegoś?? Tak kochające mamusie robiące dzieci z miłości, a później zachwalające tłuczenie dzieci do 3 roku życia?? Kochające- ale chyba spędzanie całego dnia na forum a nie z dzieckiem (co widać po czasie przebywania online) Hmm a może nie dzieci a ChB co? Jak tak stać na gromadkę to nie sraj*ie po gaciach o kasę z rządu na wątku socjalnym...Mnie też jest żal... Was... możesz się cieszyć moja chwilka minęła bo szkoda czasu na wypociny, jak odpowiadałam w temacie szczepień przez 5 stron to widzę Viki nawet nie zauważyła cóż może powinnam była dużych liter używać, niebieskich lub brązowych :P bye

Ostatnia edycja:
Tylko chiwlka a powiedz, masz ty jakis znajomych? bo nie sadze zeby Twoja osoba ktos chcial sie w realu zainteresowac skoro tutaj nikomu nie podpasowalas....
I tak jak napisala Tichonek ze nas to interesuje,..

wiesz chwilko większość osób pisze na czarno i też sa czytane...
po swoich wypocinach gdzie napisałaś"wiecie co dziewczyny ja sie wypowiem na temat szczepień..." odpisałas tylko 4 razy po czym się "zmyłaś" a resztę postów z popołudnia , wieczora i następnego dnia zostawiłaś bez odpowiedzi..
wiec nie mów mi że miałaś tam wypocin na 5 stron... bo tak nie było...

Rzadko się tu udzielam, bo jesteście zgraną grupą i ciężko się przebić.
I wcale się nie dziwię, bo piszecie, ze sobą wiele lat, odwiedzacie się, jesteście ze sobą zżyte.
I nie dziwię się Waszej solidarności i mimo, że nie jestem częstym piszącym gościem tutaj, choć czytam Was w miarę możliwości,
to zgodzę się, że Tylko_Chwila przesadza,
bo można mieć własne zdanie, ale nie trzeba go narzucać innym i być wszechwiedzącym.
A chyba liczba posiadanych dzieci nie powinna nikogo obchodzić.

Ostatnia edycja:
reklama
Aga Natalia hołd dla Ciebie;-)hihihhi
zaraz będzie że jesteś w spisku z nami:-p
ale powiem Ci ze pięknie to ujęłaś:tak:

ja sie chyba powoli zmywam... bo musze obejrzeć "Dyżur" i spac się wybrać:-D
moze jutrzejszy dzień będzie lepszy niż dzisiejszy;-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry