Hejoo laski :-) ale dziś Tuam zasypało

za to teraz u nas cisza i spokój goście pojechali fajnie było mieć ich w domku ale fajnie też jak się jest samemu

Ja dzisiaj rano odwoziłam Wiktorka do rpzedszkola to na pierwszym zajręcia na osiedlu nie wyrobiłam i łup w krawężnik

felga mi się trochę wgniotła mam nadzieję że nic więcej się nei stanie

póki co jeździ

ale ten krawężnik to dziś był całowany kupę razy ja widziałam co najmniej ze trzy inne samochody które w niego walnęły

co tamtędy przechodziłam widać było co rusz nowe ślady bliskich spotkań

jutro Wikiego przedszkole specj. jest zamknięta z powodu braku oleju a firma dzisiaj stwierdziła ze nie dojedzie także jedziemy dopiero w czwartek i juz na dwie godziny

a dzisaij w ogóle to tylko byl Wiktorek i jeszcze jedna dziewczynka reszta nie dotarła

P jak normalnie jedzie do pracy 10min tak dzisaij jechał 90

jak się rozpędzil do 20km/h to był sukces

rodzinka wylądowała dziś we wrocku z dwu godzinnym opóźnieniem z tym że jeszcze nie wiem z jakiego powodu bo to nie ja ich wiozłam tylko znajomy a ten łoś ich wysadzil powiedział że mają patrzeć na numery bramek i się zmył

Lubiczanko Donata śliczne imię a dla chopca mi sie podoba Dorian lub Dariusz
ViKamcia to musiałaś na cholerę trafić która wybrała sobie zawód i ma za złe że musi teraz pracować

życze powrotu do zdrowia
Andzulina łożesz Ty

biedny Igorek ucałuj szkrabika od cioci dobrze że już idzie ku dobremu oby jak najszybciej sobie to poszło w cholerę

A musze wam powiedziec że już teraz jest cyrk na drodze

niby czarna ale gołoledź się zrobiła bo mróz i bardzo mała przyczepność jest na drodze