Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.

monia staram się pić dużo, na początku nawet herbatę zwracałąm teraz jest już nieco lepiejVikamcia podejrzewam ze dopadl cie wirus tylko w ciazy masz wzmozone objawy
Moja friend tak miala i odrazu ja polozyli ba oddziale i dali kroplowki
Przykro mi ze ciebie tak potraktowali
Staraj sie pic duzo

dobranoc![]()

aloe Cię powykręcało;-)

o matko co tu sie dzialo 

muj komentaz jest zbedny 

i zaczyna sie podciagac na meblach do gory 

zaniedlugo bede go gonic po calym domudziendoberek
o matko co tu sie dzialo
muj komentaz jest zbedny
![]()
ale nudno nie bylo
u nas sloneczko sliczne ale zimno, niestety ze spacerkow nici bo ja na antybiotyku i boje sie zeby mi sie nie pogorszylo bo choroba nie odpuszcza od 5 tygodni i juz mam tego dosc
ale widze ze zaraz drugi zebolek wyskoczy wiec szczesliwa jestem
aaa i patryk smiesznie przybiera pozycje raczkujaca ale ruszyc sie nie umie tylko tak sie smiesznie kiwa w przud i tyli zaczyna sie podciagac na meblach do gory
zaniedlugo bede go gonic po calym domu
milego dnia

-5 mrozu a nam juz rury zamarzly, albo gdzies walnela, bo wody w kranach nie mamy cieplej wogole,a zimna to takie resztki lecá. M od rana wskoczyl na strych zeby sprawdzic baniak z wodá i jest do polowy i wiecej juz nie doplywa cholera jasna a jak tak bedzie przez kilka dni?? no nic znowu do lanlorda dzwonic trzeba ale czy on cos zdziala? eeehhh No nic musimy sie zaopatrzyc we wode
dobrze ze wczoraj popralam, ale naczynia stojá, lazienke chcialam dzis umyc i duuuupppaa.