aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
MOniadan bo my tu teraz POlske mamy:-) mieli juz w Polsce Irlandie teraz nasza kolej

Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

didi-masz za sobą dwie ciąże więc się dziwię, ze piszesz o pochwie i jądrach w 18 tygodniu?? Wtedy zazwyczaj jest już czas na USG połówkowe i bezproblemowe określenie płci...
Narządy powstają w 9 tygodniu, do max 12 już się formuje jeden z nich.-(12. tydzień: genitalia, czyli zewnętrzne narządy płciowe, stają się męskie lub żeńskie, pomiędzy 14-18 tygodnie zstępują jajniki u dziewczynek lub jadra u chłopców). Doświadczony lekarz już w 13 tygodniu może określić płeć- ja wiedziałam, że będzie syn właśnie od 13 tygodnia.

Zazdrosna ze Cie nikt nie adoruje?Zarowno Tichonek jak i biola jak i kazdy inny ma prawo pisac jak chce i do kogo chce,poniewaz wszystkie sie znamy osobiscie,jak tez znamy nasze poczucie humoru,co Tobie jest chyba ciezko zauwazyc podczytujac nas namietnie
Nie obchodza mnie ani Twoje kupy ani to co robisz i znikaj,prosze Cie..Szkoda ze nie mozna zakazac ci czytac naszych nuuudnych wypocin
Nie chce mi sie odnosic do wszystkich bzdur ktore wypisujesz,szkoda na to czasu
nie wiem czym wedlug Ciebie przegielam,skoro obca dziewczyna wyskakuje z jakims przytykiem odnosnie wiedzy didi-matki 2ki dzieci
Upomniec,naprostowac mozna grzeczniej.Poza tym po cho**re sie odzywa skoro nikt nie chce z nia pisac?Juz wczesniej pokazala na co ja stac i jesli dla Ciebie to bylo OK to..
ale dla mnie nie i nie mam zamiaru tego ukrywac

z reszta chyba zapomnialas odpisac

Popiszcie sobie razem,moze znajdziecie wspolny jezyk

Najgorsze,że sam nie wiedział czemu płacze
Sprawdzałm czy gorączki nie ma,czy sikać nie chce,pić ale nie
Bądź człowieku mądry i pisz wiersze...
W rezultacie do szkoły nie poszedł bo nie ma sił,gorączka 37,8 i kaszle paskudnie...Dziś dzień leczenia,zobaczymy jak będzie jutro

Trochę spóźnione życzenia ale nie wiedziałam,że on Andrew