reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Najpierw jesli o szał przedświątczny chodzi-dziewczynki wiem o co chodzi,ale czy nie jest tak,że po części sami się nakręcamy:confused:Bo zanim jeszcze wyjdziemy z domku np.do takiego sklepu z góry zakładamy jak będzie tłoczno,tłumnie,pełno...A my-z uśmiechem na twarzy mijamy spokojnie kolejnych kupujcych-bo przecież każdy chce zrobić sobie zaopatrzenie(sekretem jest robienie tego wcześnie rano-najlepiej do 10tej;)...Nie ma co wrogo na siebie patrzeć czy się niepotrzebnie stresować-każdy zdąży zapłacić,towaru też nie zabraknie-luzu dziewczynki:sorry2:
Misia-doskonale Cię rozumiem...U mnie taka wrażliwość się pojawiła wraz z Dawidkiem-nie mogę oglądać nawet filmów,w których dzieciom krzywda się dzieje-a już tak w realu...Bez komentarza jakie są moje reakcje:)I brawo za pielęgnowanie i przemycenie do domku naszej tradycji Wigilii:)
Sandrulińska-sądzę,że rzecz w tym jak właśnie rodzice nauczą dzieci.To wszystko przechodzi od nas na nasze dzieci-jeśli one widzą,że czas Świąt jest dla nas czasem stresów,wydawania kasy,obliczania,płaczu i nerwówy,to tak właśnie odbierają ten okres...My w każdym razie stramy się wpoić Maluchom,że Święta BożegoNarodzenia są niezwykłym czasem,który przeżywamy duchowo-rodzinnie i przepełnieni radością.Wszyscy czekmy na wspólną kolację wigilijną i przygotowujemy się do tego-ale ta naprawdę:tak:

reklama
anineczko mój brat to manijak komputerowy,miał jedno i drugie,xboxa ma do dzisiaj,plejka psuła mu sie non stop,ale on kupił jak tylko weszły i wymieniali mu 3 razy,wszystkie byly zepsute,może teraz robią lepsze bo graficznie i wogóle lepsze są plejki,wytrzymalsze xboxy:-)

Hejoo laski:-) przez weekend neta nie miałam ale już mam :-) wczoraj zrobiłam sobie wypad do Galway po prezenty dla dzieci :tak: i większość czasu straciłam szukając miejsc parkingowych :dry::sorry2: pięć godzin wycięte z życiorysu ale warto było jak soboe wyobraziłam radość Wiktorka z prezentu to aż sie popłakałam w samochodzie :zawstydzona/y::sorry2: własnie Lubiczanko,Misia co do ryków to P włąsnie ostatnio co krok się mnie pyta czy ja aby w ciąży nie jestem bo potrafię nawet na reklamie się popłakać no masakra jak się ze mnie leje z byle powodu :no: a ostatnio jak widzę jak Wiktorek się rozwija to już w ogóle fontanna w PL miałam sposobność poobserwowania dzieci w wieku Wiktorka przecież to niebo a ziemia normalnie totalna przepaść między nimi szkraby nawijają całymi zdaniami a ja ryczę jak Wiktor powie kukuje (czyt.dziękuję) jak mu dam chrupkę albo jak powie "come mamo" to mi łzy w oczach stają ale i też mi się ryczeć chce jak mi nie starcza cierpliwości przy entym ataku histerii czy złość czy jak widzę jak Wiktor wali głową w kafelki :sorry2::sorry2::sorry2: dużo jest rzeczy które mogłabym wymieniać ehhh i znowu ryczę no i masz :sorry2:
Aaaa właśnie Tichonku i Tato3D spóźnone ale szczere
Kasiuleczka przykro mi z powodu śmierci dziedka Twojego M rzeczywiście to wygląda tak jakby na niego czekał i w spokoju odszedł... ja pamiętam jak mój dziedek odszedł byłam u niego w szpitalu powiedziałam mu żeby się nie martwił że zaopiekuję się babcią zdążyłam tylko do domu dojechać i telefon że dziadek zmarł :-(
I nie iwem co tam jeszcze miałam ehhh ta skleroza :sorry2::sorry2:

ja sie tylko witam..nic nie nadrabialam bo dopiero siadlam.:sorry:
rano w kuchni a pozniej bylismy na shopingu..i jestem mega happy bo kupilam Wikcie sliczna sukienke na Swieta za pol ceny;-)i spodenki jej jeszcze wpadly, tez fajowe;-):-)Kupilsmy tez troche zarcia juz na swieta.
Pierogi zrobione,jeszcze bigos i ryby z waznejszych potraw;-)Moze nie bedzie tak zle:tak:;-)
teraz tatus kopie dziecie i zaraz lulku..

anineczko-ja slyszalam ze ps jest lepsze niz xbox-nie praktykowalam:no::sorry:

Milego wieczorka!

Witam po dluzszej nieobecnosci!:-)

Ostatnio nie mialam w ogole czasu aby cokolwiek tu napisac, najpierw mnie lumbago skrecilo:-( i lezalam pare dni w wyrku a potem zabralam sie za swiateczne gotowanie i ogarnianie chatki i tak tydzien pryknal.

anilamie, basiulka-witajcie!!!!

sandrulinska-odnosnie wigilii ja osobiscie kocham ten dzien, zawsze tak bylo i mam nadzieje bedzie ale rowniez uwazam, ze kazdy robi jak chce, najwazniejsze jest by byc happy !;-)

misia- jaselka, hmmm troche sie rozmarzylam, przypomnialo mi sie dziecinstwo.

anineczko- wszystko w swoim czasie! No stres!:tak: Tak w sumie to macie fajny czas, mozecie brykac i fikac non stop;-)
A odnosnie Twojego ostatniego pytania to moj J gral ostatnio z kumplem w golfa na ps3 move i mieli straszna frajde.
tichonek- wszystkiego naj, zdroweczka, milosci, pociechy z dzidziusia, Radzia i malzonka!:tak:
Rowniez najlepsze zyczenia dla Alexa i Zuzi a takze dla lubiczankowego J !!!
kasiuleczka- moje kondolencje..

Spadam nalesniki na krokiety robic!

Ostatnia edycja:
Hey kuchareczki
Ja wlasnie skonczylam robic krokiety zostalo mi troche farszu z poerogow wiec zrobilam kilka krokietow
Rano gotowalismy bigos z M
A pozniej bylysmy w miescie ale szybciutko tylko w Boots bo nie lubie tlokow
Pauletta znalesc wolne miejsce parkingowe graniczy z cudem
A co kupilas Wiktorkowi?

Kasiululeczka wyrazy wspolczucia dla Twojego M dobrze ze zdazyl sie pozegnac
Anineczko a komu planujesz kupic playa ;-)

Milego wieczorku mamuski
Aha Kamcia bylas na tej farmie?

Witam

Tichonku spóźnione życzonka urodzinowe :-):-):-)

dziewczyny ja mam takie pytanie.
Czy macie może xboxa kinect albo ps3 move?
czy możecie się na ten temat wypowiedziec? co lepsze?

M ostatnio odkupil od kolegi xboxa ale nie kinect tylko starszego i lezy:wściekła/y::wściekła/y:zagral ze 3razy i dooopa juz mu sie nie podoba....Poluje na PS3,ale uzywana chce kupic.
Jeden znajomy ma pleyke i mowi ze jest super a drugi ma xboxa i kiszka...wiec ja wolalabym ps3.........w sumie nasluchalam sie od M ze pleyka lepsza bo wiecej gier na nia mozna dostac,ma lepsza grafike,filmy mozna odtwarzac itp;-)

Pauletta sueper prezent!!!!
Wiktor pewnie starsznie sie ucieszy!!;-)

reklama
Do góry