reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Aaniu-zdrówka przede wszystkim...a humor-bez porównania lepszy:)))))i ta babka od razu Wam powiedziała ile kaski mozecie sie spodziewać?

Tak powiedziala ile i tak jak Ci pisalam jakis czas temu jest ulga na matke wychowujaca dzicko 900 euro.My rozliczalismy dwa lata bo kiedys bylismy w innym biurze(upadlo niestety)i gosciu nam troche namieszal w papierch zle naliczyl.Jak masz jakies rachunki z prywatnych wizyt to to tez jest do rozliczenia

AsienkoM chcialam Was odwiedzic jesli mozna jak cos to sie zgadamy na ggkiedy Wam bedzie pasowalo :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja teraz zapierniczam jak mały motorek mają do mnie wpaść nauczycielki-terapeutki z przedszkola Wiktorka aby zobaczyć w jakim środowisku żyje :tak:

[
Pauletta-szumik w głowie?
:-D:-D:-D właściwie to nie :-p tylko jakaś tak wypompowana się czuję :baffled::dry::sorry2:

Pauletta wlasnie o takiej sytuacji mowil moj J dlatego Ci pisalam ze lepiej abys tym autem nie jezdzila dobrze ze Wam sie nic nie stalo

Ale Aniu on już był naprawiony półośka wymieniona i te inne tam sprawy :tak:ale ten de*il nie sprawdził po zamontowaniu wszystkiego czy są luzy na kole :no: :sorry2:

witam

matko jedyna,ale jestem nie teges.
nic mi się nie chce,to znaczy chce mi się wiecznie spac :baffled:
dziś już kimałam jak wróciłam ze szkoły,a teraz mną telepie i normalnie anty życiowa jestem :dry:

Kamcia Ryanair nie przewozi pod opieką stewardess :sorry2:
Firma Ryanair nie przewozi osób nieletnich (w wieku poniżej 16. roku życia) bez opieki. Opieka i usługi specjalne NIE są dostępne
pamiętam jak ja kombinowałam z kuzynką bo ona miała 14 lat i wsadziłam ją w samolot wizzair.

Ale zawsze możesz zadzwonic i się dopytac,a nóż się uda ;-)

Pauletta ktoś nad wami czuwał. :tak::tak:
jejuśku idę coś zrobic,nie wiem co....nie chce mi się :baffled:

Anineczko-testa se rombnij;)))))))))a z ryanairem...faktycznie-pomyliło mi się z wizzair,ale tez ograniczenie-nie młodsi niz 14cie lat
Kamcia-przepraszam za wprowadzenie w błąd:(((((

Lubiczanko to by musiało byc cudowne zapłodnienie,albo zapylenie przez wiatr :baffled:
możliwe,że tak się czuję przed @ która lada chwila będzie,nie nakręcam się ;-)
pranie wstawiłam,ale siedzę w chacie w bluzie,tak mi zimno,a ogrzewanie włączone.
teraz naczynia by się przydało umyc i coś na obiad wstawic a mnie się nie chce :nerd:

HEJOOO!!!
Rayanerem mozna samemu od 16 lat...i to wsiem napewno bo nie raz znajomi biora dzieci znajomych jak np."wywoza"dzieci do PL na wakacje...jedni leca wywiesc a inni leca po nich!!!

Anineczko testuj...a noz widelec bedzie !!!!!!!!trzymam kciuki...

Zdrowka dla chorowitklow zycze!!!

lece na dol..M jedzie na miasto a pzoniej z kumplem gdzies za Portlaoise auto dla niego ogladac...wiec czeka mnie samotne popoludnie z dwujka maluchow:cool::cool2:

a my wrócilismy od lekarza
Eryk ma gardlo czerwone, poza tym ok, dostal antybiotyk ale na razie sie wstrzymam, moze to cos wirusowego, zobacze jak będzie jutro
Biedczek zasnąl na kanapie, a trmp juz powyzej 38
Margaritta a jaka temp ma Nikusia? zauwazylas czy jej sie polepszylo po antybiotyku? gardło, uczy ma ok??
Lakarka w ogoel bardzo dokładnie go zbadała, bo teraz panuje meningokoki, 2 przypadki śmiertelne w Irl północnej i szukała czy nie ma wysypki, nawet pupe mu oglądała, na co Eryk bardzo sie zbuntował i chciał uciec z gabinetu

Emcia tez poszła do badania hmm poszła to złe słowo, jazk ona tam sie broniła i płakała, straszne :-( ma czerwone ucho...

zrobiłam pomidorowke bo to ulubiona zupa dzieci a dla nas robie fasolke po bretonsku

reklama
helloł
dopiero spokojnie mogłam tu usiąść...dziecko w domu i juz schemat dnia legł w gruzach:nerd::-D

moniadan... teraz ja napisze ,ze wiem co czujesz- a wczoraj o tym rozprawialyśmy:sorry2: Nikola w zeszly czwartek była juz "snieta" ale w piątek to lezała plackiem już- moje dziewczyny zawsze miały od razu dużą gorączke 38.9 :-( no i na noc czopek - oczywiscie pół wsi ją slyszało a moje serce krwawiło... sobota bez gorączki w sumie- tyle,ze maruda straszna - niedziela w miare ale do popoludnia- znow goraczka- z tym,ze mniejesza i to falami tak- pare h nic a za chwile znow. No i poniedziałek lekarz. Gardlo ok, uszy ok- osłuchowo bez zakłócen :dry: I bądz tu mądry... Ja poleciałam po ten antybiotyk od razu- bo juz te 4 dni dały mi się we znaki... wczoraj dostała pierwszą dawkę , nocka ładna, dziś rano kolejna dawka i poki co gorączki niet. Malo tego zawołała bułkę z masłem :shocked2: niepojęte - i zjadla nawet.
A tak "badełej" i ja gotowalam dziś pomidorówkę- tez ją uwielbiają:-D Zdrówka dla syncia;-)

A opuszczeniem czy to szkoly przez Martysie czy przedszkola przez Niki tez się przejmuje... moja Martysia to w ogóle nie lubi opuszczac:sorry2: ale co zrobic.. nie raz siła wyzsza.

anineczko...znaczy pęda zgubiłaś gdzieś:sorry2: moze się znajdzie jakoś pozniej:-D

pauletta ogarnęlaś ? znaczy i panie i chatkę? mniemam .ze stanęłas na wysokości zadania:tak:

dziękuje dziewczynki za zyczenia zdrówka dla mojej Niki- w grupie siła więc mam nadzieję ,ze idzie ku lepszemu...

Do góry