reklama

Mamy z Irlandii!!

Aaniu-zdrówka przede wszystkim...a humor-bez porównania lepszy:)))))i ta babka od razu Wam powiedziała ile kaski mozecie sie spodziewać?

Tak powiedziala ile i tak jak Ci pisalam jakis czas temu jest ulga na matke wychowujaca dzicko 900 euro.My rozliczalismy dwa lata bo kiedys bylismy w innym biurze(upadlo niestety)i gosciu nam troche namieszal w papierch zle naliczyl.Jak masz jakies rachunki z prywatnych wizyt to to tez jest do rozliczenia

AsienkoM chcialam Was odwiedzic jesli mozna jak cos to sie zgadamy na ggkiedy Wam bedzie pasowalo :)

Ostatnia edycja:
reklama
Ja teraz zapierniczam jak mały motorek mają do mnie wpaść nauczycielki-terapeutki z przedszkola Wiktorka aby zobaczyć w jakim środowisku żyje :tak:

[
Pauletta-szumik w głowie?
:-D:-D:-D właściwie to nie :-p tylko jakaś tak wypompowana się czuję :baffled::dry::sorry2:

Pauletta wlasnie o takiej sytuacji mowil moj J dlatego Ci pisalam ze lepiej abys tym autem nie jezdzila dobrze ze Wam sie nic nie stalo

Ale Aniu on już był naprawiony półośka wymieniona i te inne tam sprawy :tak:ale ten de*il nie sprawdził po zamontowaniu wszystkiego czy są luzy na kole :no: :sorry2:

witam

matko jedyna,ale jestem nie teges.
nic mi się nie chce,to znaczy chce mi się wiecznie spac :baffled:
dziś już kimałam jak wróciłam ze szkoły,a teraz mną telepie i normalnie anty życiowa jestem :dry:

Kamcia Ryanair nie przewozi pod opieką stewardess :sorry2:
Firma Ryanair nie przewozi osób nieletnich (w wieku poniżej 16. roku życia) bez opieki. Opieka i usługi specjalne NIE są dostępne
pamiętam jak ja kombinowałam z kuzynką bo ona miała 14 lat i wsadziłam ją w samolot wizzair.

Ale zawsze możesz zadzwonic i się dopytac,a nóż się uda ;-)

Pauletta ktoś nad wami czuwał. :tak::tak:
jejuśku idę coś zrobic,nie wiem co....nie chce mi się :baffled:

Anineczko-testa se rombnij;)))))))))a z ryanairem...faktycznie-pomyliło mi się z wizzair,ale tez ograniczenie-nie młodsi niz 14cie lat
Kamcia-przepraszam za wprowadzenie w błąd:(((((

Lubiczanko to by musiało byc cudowne zapłodnienie,albo zapylenie przez wiatr :baffled:
możliwe,że tak się czuję przed @ która lada chwila będzie,nie nakręcam się ;-)
pranie wstawiłam,ale siedzę w chacie w bluzie,tak mi zimno,a ogrzewanie włączone.
teraz naczynia by się przydało umyc i coś na obiad wstawic a mnie się nie chce :nerd:

Anineczko jak przeczytałam to od razu pomyślałam, żebyś testa zrobiła:-p a tu Lubiczanka mnie ubiegła:-D, ale jak mówisz, że niemożliwe to może po prostu osłabiona jakaś jesteś

HEJOOO!!!
Rayanerem mozna samemu od 16 lat...i to wsiem napewno bo nie raz znajomi biora dzieci znajomych jak np."wywoza"dzieci do PL na wakacje...jedni leca wywiesc a inni leca po nich!!!

Anineczko testuj...a noz widelec bedzie !!!!!!!!trzymam kciuki...

Zdrowka dla chorowitklow zycze!!!

lece na dol..M jedzie na miasto a pzoniej z kumplem gdzies za Portlaoise auto dla niego ogladac...wiec czeka mnie samotne popoludnie z dwujka maluchow:cool::cool2:

a my wrócilismy od lekarza
Eryk ma gardlo czerwone, poza tym ok, dostal antybiotyk ale na razie sie wstrzymam, moze to cos wirusowego, zobacze jak będzie jutro
Biedczek zasnąl na kanapie, a trmp juz powyzej 38
Margaritta a jaka temp ma Nikusia? zauwazylas czy jej sie polepszylo po antybiotyku? gardło, uczy ma ok??
Lakarka w ogoel bardzo dokładnie go zbadała, bo teraz panuje meningokoki, 2 przypadki śmiertelne w Irl północnej i szukała czy nie ma wysypki, nawet pupe mu oglądała, na co Eryk bardzo sie zbuntował i chciał uciec z gabinetu

Emcia tez poszła do badania hmm poszła to złe słowo, jazk ona tam sie broniła i płakała, straszne :-( ma czerwone ucho...

zrobiłam pomidorowke bo to ulubiona zupa dzieci a dla nas robie fasolke po bretonsku

reklama
helloł
dopiero spokojnie mogłam tu usiąść...dziecko w domu i juz schemat dnia legł w gruzach:nerd::-D

moniadan... teraz ja napisze ,ze wiem co czujesz- a wczoraj o tym rozprawialyśmy:sorry2: Nikola w zeszly czwartek była juz "snieta" ale w piątek to lezała plackiem już- moje dziewczyny zawsze miały od razu dużą gorączke 38.9 :-( no i na noc czopek - oczywiscie pół wsi ją slyszało a moje serce krwawiło... sobota bez gorączki w sumie- tyle,ze maruda straszna - niedziela w miare ale do popoludnia- znow goraczka- z tym,ze mniejesza i to falami tak- pare h nic a za chwile znow. No i poniedziałek lekarz. Gardlo ok, uszy ok- osłuchowo bez zakłócen :dry: I bądz tu mądry... Ja poleciałam po ten antybiotyk od razu- bo juz te 4 dni dały mi się we znaki... wczoraj dostała pierwszą dawkę , nocka ładna, dziś rano kolejna dawka i poki co gorączki niet. Malo tego zawołała bułkę z masłem :shocked2: niepojęte - i zjadla nawet.
A tak "badełej" i ja gotowalam dziś pomidorówkę- tez ją uwielbiają:-D Zdrówka dla syncia;-)

A opuszczeniem czy to szkoly przez Martysie czy przedszkola przez Niki tez się przejmuje... moja Martysia to w ogóle nie lubi opuszczac:sorry2: ale co zrobic.. nie raz siła wyzsza.

anineczko...znaczy pęda zgubiłaś gdzieś:sorry2: moze się znajdzie jakoś pozniej:-D

pauletta ogarnęlaś ? znaczy i panie i chatkę? mniemam .ze stanęłas na wysokości zadania:tak:

dziękuje dziewczynki za zyczenia zdrówka dla mojej Niki- w grupie siła więc mam nadzieję ,ze idzie ku lepszemu...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry