reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
mONIDAN-UWIEEELBIAM FASOLKĘ PO BRETOŃSKU-ALE TYLKO DOMOWEJ ROBOTY(Z NOCNYM MOCZENIEM FASOLKI)-w piątek mieliśmy:)))))Trzymam kciuki aby antybiotyk okazał się zbędny:)
Anineczko-trututuuuuu...Nie nakręcaj się-pewnie...szkoda się rozczarowywać;)Ale i tak mam cichutką nadzieję-kiedy ma być@?????
Aaniu-a mnie dla odmiany rozpiera energia-nawet piekarnik wyszorowałam...i pranie na dworze wywiesiłam...obiad gotowy,poodkurzane-super;)))
margaritta-pisałam na S,ale nie wiem czy schorzenie z komórki przeszlo na komputer:(

Ostatnia edycja:
Margaritko ano zagubiłam,ale czuję,że wraca ten mój pęd :dry:
powoli,ale wraca :nerd:
dzięki Bogu świeci słońce,bo gdyby była ciemnośc na dworze to bym padła tam gdzie stoję :shocked2:
Cieszę się ,że Niki miała apetyt na bułę,dobry znak :tak:

Moniadan zdrówka dla syncia,mój to by odrazu do lekarki tyłek wystawił :zawstydzona/y:

Lubiczanko no właśnie się już pogubiłam z tymi moimi cyklami,zawsze miałam jak w zegarku co 28 dni @,muszę sprawdzic kiedy miałam poprzednią bo coś mi się kojarzy ,że 17-tego :dry:
oddaj trochę pędu :blink:

Aaania no widzisz,też masz taki dzień jak ja.

ale wiecie co ten wczorajszy blue monday coś miał w sobie,moja kumpela bez powodu przeryczała cały wczorajszy dzień :szok: powiedziałam jej o tym dniu i uwierzyła w to :tak:

znalazłam...16-tego ostatnio miałam @:dry:

Ostatnia edycja:
witam

Moniadan.. ostatnio Albert byl chory i temperatura powyej 38 trzymala go 2 dni wiec moze to jakies wirusowe i te mu minie szybko , a u lekarza nie bylam bo nie ma co panikowac ..jesli temp powyzej 39 utrzymywalaby mu sie 3 dni to poszlabym lekarza bo choroba wyklowa sie 3 dni i wtedy latweiej cos stwierdzic

Aha mam pytanie orientujecie sie czy dziecko(12lat) może poleciec samo ryanairem,za zezwoleniem rodziców pod opieką stewardes?

witam

Kamcia Ryanair nie przewozi pod opieką stewardess :sorry2:
Firma Ryanair nie przewozi osób nieletnich (w wieku poniżej 16. roku życia) bez opieki. Opieka i usługi specjalne NIE są dostępne
pamiętam jak ja kombinowałam z kuzynką bo ona miała 14 lat i wsadziłam ją w samolot wizzair.

Ale zawsze możesz zadzwonic i się dopytac,a nóż się uda ;-)

Pauletta ktoś nad wami czuwał. :tak::tak:
jejuśku idę coś zrobic,nie wiem co....nie chce mi się :baffled:

wlasnie chcialam napisac ale Anineczka byla szybsza widze...
niestety nie ma sposobu i niestety Ryanair sie niezgodzi ... diecko msi miec opiekuna na bilecie ..
wiec bo chcialam aby moja stostrzenica sama wracala od nas ale niestety niedalo rady

Lubiczanko ja narazie odkurzylam bo moja cora male tornado zrobila w salonie

Anineczko no widzisz mam nadzieje ze ten len szybko ucieknie i mnie i Tobie :-)

Dziewczyny gdzie moge pobrac aplikacje na europejska karte szukam szukam i znalesc nie moge:no:

Anineczko-no już się zaczynam cieszyć-kupuj testa;)))))))))))))))))))A wczoraj-nie wiem co to było,ale autentycznie ryczałam-i to nie takie chlip leci łezka-wyłam jak dziecko!!!!!Ale mamy wtorek i jest git:)
aaniu-no widzisz....Córunia motywuje Mamusię;)
Didi-wreszcie-a gdzież Cię ostatnio wcięło???

reklama
Dzięki dziewczyny
Eryk po nurofenie zjadł dwie miski zupy, Emma tak samo, dobrze ze mam ta fasolke z nocnym moczeniem :-D
Didi ja nie panikuje, ale Eryk ma katar i kaszel juz jakis czas i narzeka ze gardło go boli wiec nie ma sensu czekac na wizyte bo i tak jest nieunikniona, przynajmniej wiem ze osłuchowo ok i sie nie martwie tym kaszlem
Pauletta jak tam wizyte> a film obejrzałas, podobał ci sie?
Ja mam jeszcze do obejrzenia "24 lata geniusz, zdrajca, miliarder" i "Tykający zegar" widziałyscie?
a ostatnio ogladalismy "Eat, pray, love" nawet spoko
oki ide gotowac swiderki bo robie z brokułami i tunczykiem, dzis dzieci dostana dwa ulubione dania :-)

a Tichonek, to musiało niezle rozłozyc skoro sie jeszcze nie pokazała

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry