reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Witam wieczorkiem
MoaniD dzięki za filmiki (swoją drogą można stworzyć watek filmowy:)
Tichonku witaj na zielonej wyspie, dużo zdrowia życze:))
Anieczka moj chłopak tez dziś na hulajnodze śmigał, a my z Didi auta myłysmy (ja w porywie swoje 2 auta umyłam:)
Teraz relaks
Miłego wieczorku

Hej hej :-) no to szybka relacja bo mi tu małż sapie nad głową abym z kompa zeszła a dopiero co usiadałam :baffled::nerd: chatkę wychuchałam zostawiłam tylko trochę garów do zmycia no ale nikt mi do zlewu nie zaglądał :-D panie właściwie weszły usiadły w salonie i sobie gadałyśmy no i czeka mnie mała rewolucja z redukcją zabawek :sorry2: do tego nie pozwalać mu skakać gdzie chce odsyłać go na trampolinę za każdym razem i inne podobne rady dotyczące zachowań niestosownych i ich eliminacji :tak: bardzo konstruktywna wizyta :-)
sorki że się nie odniosę ale nie zniosę tego sapania :baffled::-D zmykam na filmik tak chwalony przez moniadan i kamcię :tak::-)

hej
mnie ostatnio mało ale mam takie i takie tam sprawy na głowie..
yhhh nie sposób mi wszędzie napisać co i jak..
zresztą nie wiem czy wogóle warto...:sorry2:

jadę na kilka dni do pl .. będe u guna , i u dentysty... yhhhh
mam nadzieję że szybko się wróci do ie bo wcal mi się ten wyjazd nie podoba...:baffled: no ale jak mus to mus....

wogóle jakoś wszstko mnie drażni...:dry:

mam nadzieję że macie lepsze humory ode mnie:sorry2:
pozdrawiam

witam Dziewczynki;)
w końcu usiadłam na czterech literach - lekko zmęczona, ale najważniejsze, że wszystko załatwione;)
Tichonku - zdrówka życzę
Pauletta - super, że jesteś zadowolona z wizyty pań, historia z autem - straszan i szkoda, że nie udało nam się spotkać wczoraj
Moniadan, Margaritta - zdrówka dla waszych pociech
Kamcia - ale powera dostałaś;)
ooo mężowski wrócił - ale się cieszę :))) bo miał wrócić jutro wieczorem;P
w takim razie uciekam moje drogie;)
spokojnej nocki:)

no nie wierzę :no:
ja pierwsza?
eee nooo

halloooo budzic się,zapraszam na kawkę wirtualną :-D
i710953.jpg

Anineczko-nieee no ja też nie wierzę...;)
no witam tak w ogóle:)
Danielek kolejną noc w swoim pokoiku przespał jeszcze lepiej,bo tylko raz głasianie było zaliczone-o 24tej...do nas wzięłam go znowu przed 6tą,bo pora wstawania mojego...Dzieci odstawione,dziś dadzia ma szczepienie-hmmmm-mam nadzieje,że bezboleśnie(i bezgłośnie )się odbędzie:)))No i cóż-miłego dnia
Andzulina-jak nocka z mężusiem...fajne takie niespodziewane szybsze powroty:)))
Vikamciag-powrotu nastroju zyczę

hejka

no to ja do kawusi dorzucam serniczek..
sernik_zlota_rosa.jpg

jakby co to tez ma w domku bo wczoraj pieklam..:)

moje starsze tez w szkole chociaz niechetnie chodzi..ale cos musi...a mlodsze marudzi od rana ju mnie cos trafia taka maruda straszna niej ostatnio jest...ale co trudno sie mowi nikt niemowil ze rola matki jest latwa

reklama
Bry
Zimno:dry::blink:

Biola
oby wyniki były lepsze, musi być dobrze

Ania ładnie spała, aż do 8 ws w swoim łóżeczku:-) i ani razu się nie budziła. Fakt, że przed snem szalała i w końcu dzidzię musieliśmy wziąć do spania (lalę)

Idę na kawkę:-D:tak:, co prawda nie mam takiego fajnego serniczka, co Didi:cool2:;-), ale co tam

Do góry