reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Bry:-)
U mnie kataru ciąg dalszy,sapię,dyszę i wszystkie tego typu odgłosy:baffled:
Miałam dziś klopy pomyć,ale nie mam chęci:baffled:Przez ostatni miesiąc posunęłam się ze zwoim niedołęstwem jak stara babcia:zawstydzona/y:Krzyż mi napiernicza,dłuższe spacery wykluczone bo mnie kości łonowe i pachwiny tak bolą jakby mi ktoś w skrytkę nakopał:sorry2:Bęcol mi urósł i o!
Na załączonych obrazkach:dzisiejsza ja i mój syn z piątkowego USG:tak:

Załączniki

• 23 tc.jpg
    23 tc.jpg
    14,2 KB · Wyświetleń: 58
reklama
hejka
A my sobie wlasnie wzielismy n dekoder za 48 zl z funkcja nagrywania abonament 48zl jest 75 programów po polsku duzo w HD fajnie sie oglada te programy przyrodnicze,kilka kanalow z bajkami moja oglada jimjam,boomerang(scooby doo ja glownie interesuje ) i baby tv tez oglada.ja tam sie najbardziej ciesze ze jest tvn style. aha jeszcze jest tzw wypozyczalnia chyba esmska sie wysyla a wtedy oni wybrany film ci przesylajá. No jest troche tych programów do poogladania(jedyna wada to nie ma polsatu i mini mini) Wlasnie wyslalismy list do cyfry zeby wypowiedziec umowe mam nadzieje ze duzych problemów nie bedzie bo duzo sie na ten temat M naczytal i ponoc z cyfra sie rozstac to masakra.No zobaczymy.
http://n.pl/nsklep/wielka_rewolucja.html

Tichonku no brzusio fajniusi a dzidzius jaki wyrazny czy on tam ssie paluszka?

Anineczko my karte tylko odeslalismy.

Ostatnia edycja:
Tichonku przecie klopy myjesz w czwartki :confused::-D:-D
a brzunio śliczny i spory,Mateuszek bombastyczny.

Aaania a to Hbo masz w promocji przez 2 miesiące czy cały czas?
własnie przeglądam ofertę. :tak:
A czy ktoś z was miał tak,że zmieniał operatora i oddawał dekoder,wysyłając z Irlandii?
Zastanawiam się jak to zrobic :dry: bo ja cyfrę sama 6 lat temu sobie tutaj przywoziłam i przecież nie będę specjalnie leciec do Pl by zwrócic w punkcie sprzedaży stary dekoder..

No właśnie też czytałam,że cyfra robi poważne problemy przy rozstawaniu się z nimi :baffled::dry:
a zbieram się już od 2 lat by zerwac umowę :dry::dry:
tylko kartę kasiuleczka? Oo a tak jest napisane w regulaminie?
Bo ja co miesiąc płacę za wypożyczenie dekodera 10zł :sorry2::dry:

To samo pomyslałam, ze Tichonek muje kibelki w czwartki :-D hahaha

Sliczny dzidzius :tak:

No własnei trzeba oddac stary dekoder? :confused:
Ja za niego zapłaciłam 99zl wiec moze jest juz moj forever ;-)

Kasiuleczka, to kupiliscie "n" teraz w PL?? a powiedz te 48 zł to na 13 m-cy a co pozniej, wiecej trzeba płacic?

Kasiuleczka my mielismy problem z wycofaniem kasy z polsatu.A wracajac do enki to masz tam opcje na vod ze nie musisz placic i puszczaja tez nowe filmy.My ostatnio ogladalismy Templariusze:Milosc i krew i komedie Sadny dzien

Anineczko HBO mamy caly czas

Moniadan mi sie wydaje ze pozniej po tych 13 miesiach wybierasz sobie jakie chcesz kanaly i placisz za nie

Ostatnia edycja:
Anineczko,ano w czwartki ale po miesiącu nieobecności już bym chętnie umyła:baffled:Jednak zostanie na czwartku...:tak::-D
Kasiuleczko i ssał kciuka i machał łapkami i głaskał się po buźce i odpychał i ziewał i cuda świata:-D:-DJa to zdjęcie zrobiłam z klatki filmiki z USG,w sygnaturce mam linka z całego USG,która chętna-zapraszam do obejrzenia:tak:

reklama
Do góry