reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Tichonek dzieki :-)ogladalam filmik az mi sie lezka zakrecila ....maly wiercipietek z Mateuszka:-) buziaczek otworzyl i nawet raczka pomachal :-D super pamiatka na cale zycie

My czesto ogladamy plytke jak z Nacia bylam w ciazy, zawsze lezka sie zakreci...

reklama
haha az sie musialam wypytac M co i jak bo ja to sie tym nie interesuje
Anineczko my dekoder cyfry mielismy wykupiony wiec dekoder jest nasz i tylko karte trza bylo odeslac.
Moniadan tak teraz kupilismy N jak bylismy w Pl i ten dekoder jest jakby wypozyczony wiec po skonczeniu umowy trzeba bedzie go oddac, pewnie miesiac wczesniej trza zawiadomic ich czy rezygnujemy czy przedluzamy. Tesciu ma N i on jest zadowolony nawet dzwonili do niego sami i zaoferowali jakis program za free zeby nadal byl ich klientem.

Tichonek śliczny filmik i sam aktor w roli głównej:))
Ja też sie zastanawiałam nad zmianą a mam polsat cyfrowy tylko nie wiem jak będzie z zerwaniem umowy?? Ale skoro zabieraja ulubiony kanał bajkowy Oliviera:/

Już wróciłam od dentysty mam znieczulona buzke więc nic nie czuje hihi nie było tak żle , spisała mi jakie zęby trzeba robić i dam to mojej dentystce w PL i bedzie działać:))

Tichonek-ja co prawda uwielbiam kobiety w ciąży tak czy siak,ale Twój brzusio jest cuuuudowny-aż sie chce rękę na niego położyć:)))
Monidan-a to dranie!!!!Też bym się na nich wypieła(ale moje dzieci nie oglądają tego kanału;))
Anineczko-no ja tez myslę o zmianie operatora tv...Mamy cyfrowy polsat i płacimy 90zl miesięcznie-i bez przesady jeśli o programy chodzi-z resztą wybrałabym najchętniej 10tych,które faktycznie oglądamy a nie dziadostwa tyle a nigdy nic nie ma:/z tym,ze my mamy umowę do lipca,więc moze wytrwamy do końca;)))
aaniu-no to powodzenia na wizycie...i zdrówka!I oby Mała wreszcie doceniła uroki spania w swoim pokoiku;)))
No-wróciłam ze szczepienia(Dadzia była mega dzielna) i spaaaaceru-matko-siły nie miałam pod górę wlezć-co prawda wózek pelny zakupów,ale jeszcze nie tak dawno nie miałam z tym zadnych problemów.Zadycha jak u 80letniej babci:/

widziała że tichonek się brzuszkiem pochwaliła.. ślicznyt duży:tak:
to ja wstawię mój..
tydzień przed 7miesiącem
26tc zdjęcie robione 3 dni temu w niedzielę:-p
choć już zaznaczam ze jak siadam to mam oponke i jak stoje przodem to widać zaokrąglenie brzusszka :tak:
no i jest większy jak się najem to oczywiste albo jak mała się napnie;-)
DSCF6107.jpg

a usg pochwalę się po weekendzie bo w sobotę idę na 4D:tak:

Vikamcia :szok: jakie sexi zdjecie, w ogole nie widac zes w ciazy, raczej ze solidny obiad zjadłas, ciąże w piersiach masz :-D szok normalnie gdzie ta dzidzia sie tam miesci, chyba do kregosłupa przyklejona

Lubiczanko, to moze zmniejsz pakiet, ja płace niecałe 40zł to jest ok, az sie dziwie ze nie ogladacie cbeebies, u mnie to najbardzo popularny program :-D

Kamcia, no trzeba jakis strajk zrobic :-p

reklama
Monidan-u mnie inne bajki już lecą-Fineasz i Ferb,soobie doo,dzieciak kontra kot,ostatnio jakaś wyspa skorpionów...a to inne kanały są:)))
Vikamciag-ja nawet na głodówce tygodniowej mam większy bebzun(pomijając obecny stan)-ale sexi mamuśka jesteś-nie ma co

Do góry