reklama
pauletta82
Sexy Big Mamma
Hejoo laski ;-) to żem chyba wczoraj przesadziła z tym wyluzowywaniem się

zmykam do przedszkola paaaa;-)

Witam
Olivier w przeszkolu, piękny dzień sie zapowiada
Lubiczanko jeszcze czekam na info od szefów wszystkich szefów, i wtedy bede wiedziec co i jak
Aha mam pytanie orientujecie sie czy dziecko(12lat) może poleciec samo ryanairem,za zezwoleniem rodziców pod opieką stewardes?
Olivier w przeszkolu, piękny dzień sie zapowiada
Lubiczanko jeszcze czekam na info od szefów wszystkich szefów, i wtedy bede wiedziec co i jak
Aha mam pytanie orientujecie sie czy dziecko(12lat) może poleciec samo ryanairem,za zezwoleniem rodziców pod opieką stewardes?
Ostatnia edycja:
lubiczanka
Fanka BB :)
Kamcia-jasne,że moze-tylko trzeba odpowiednio z ryanairem zabookować
))
Andzulina-jak tornado(ale jak się ma taką formę to sobie człowiek moze pozwolic
)
Pauletta-szumik w głowie?
Monidan-uuuu-szkoda(Dawid też ani jednego dnia nie opuścił i na półrocze dostał od dyra pochwałę,a na koniec ma szansę na jakiś gift
)Ale oby na temperaturce-szybko spadającej z reszta się skończyło
Andzulina-jak tornado(ale jak się ma taką formę to sobie człowiek moze pozwolic
Pauletta-szumik w głowie?
Monidan-uuuu-szkoda(Dawid też ani jednego dnia nie opuścił i na półrocze dostał od dyra pochwałę,a na koniec ma szansę na jakiś gift
Aniaa83
Witam
Asienka_R pewnie dumna jestes z cory
Lubiczanko jak homor?lepszy?bylismy wczoraj w tym biurze podatkowym i tak jak znajomi mowili babka konkretna 50 euro bierze za rozliczenie
Asienka_M Asia bedziesz miala czas w sobote?
Margaritta zdrowka dla corci
Moj J szuka garazu chce wynajac wczoraj bylismy ogladac jeden, garaz maly wiec lipa poki co szukamy dalej
A mnie katar meczy juz mam normalnie dosc
Pauletta wlasnie o takiej sytuacji mowil moj J dlatego Ci pisalam ze lepiej abys tym autem nie jezdzila dobrze ze Wam sie nic nie staloHejoo laski :-) to może zacznę od miłych wiadomościWiktorek na pobraniu spisał się cudownie gorzej było uzyskać od niego próbkę siuśków jak całą wielką strzykawę krwi
zamarudził tylko przy wkłuwaniu a później dlaej wrócił do zabawy statkiem i go nie interesowało co robią mu z drugą ręką
gorzej z siuśkami założyli mu worek i raz zrobił ale przy okazji też zrobił kupke więc próbka nie ważna no i cuda niewidy aby zrobił jeszcze raz no i po godzinie się udało
;-) i całe szczęście bo bym musiała znowu przyjechać bo ta próbka musi być świeża jest zamrażana i do Dublina wysyłana
no a teraz te straszniejsze wieściwyjeżdżam z domu do Galway no i zajeżdżam na pierwszą stację ja skręt a tu jebudu i maską w ziemię zaryłam
wychodzę patrzę a tu koło wyleciało
facet ze stacji wyleciał popilnował dzieciaków ja poleciałam po mechanika bo to się stało 20metrów od warsztatu w którym robiłam samochód
z tego wszystkiego się okazało że części które P kupił na szrocie są od disla a nie od benzyny i jakiś tam sworzeń był o 2mm szerszy od tego jaki powinien być
a irol co mi to montował nie sprawdził dokładnie
ja tylko się cieszę że to się w trasie nie stało bo nie chcę wiedzieć co by było
tym razem naprawiał mi polak jakąś tam część nową dali a szef w głowę zachodzi jak to mogło spaść bo poluzować ok ale spaść
najważniejsze że wszystko się dobrze skończyło i nikomu nic się nie stało a samochód naprawiony
![]()
Asienka_R pewnie dumna jestes z cory
Lubiczanko jak homor?lepszy?bylismy wczoraj w tym biurze podatkowym i tak jak znajomi mowili babka konkretna 50 euro bierze za rozliczenie
Asienka_M Asia bedziesz miala czas w sobote?
Margaritta zdrowka dla corci
Moj J szuka garazu chce wynajac wczoraj bylismy ogladac jeden, garaz maly wiec lipa poki co szukamy dalej
A mnie katar meczy juz mam normalnie dosc

asienka_r
mama Ani i Gabrysi
Asienko Ania napewno taka bystra po mamie;-)
Ma juz komplet czworek:-);-)
przydalo by sie uaktualnic suwaczek zabkowy....
a suwaczek z wiekime mi wcielo i nie maale jkos nikt nie zauwazyl chyba
![]()

Gratki ząbków
Witam tak w ogóle
Pauletta

Margaritta zdrówka dla Nikusi
Moniadan i dla Eryka
lubiczanka
Aaniu-zdrówka przede wszystkim...a humor-bez porównania lepszy
))))i ta babka od razu Wam powiedziała ile kaski mozecie sie spodziewać?
reklama
AsienkaM1986
mama Zuzi
Hej babeczki,
Aniaa nie wiem bo na 10:30 jedziemy na sesje zdjeciowa Zuzieńki, to ponoc moze potrwac nawet do 3 godzin i moze wstapimy do brata P ale to nic pewniego bo wszystko zalezy od Zuzi. Pod wieczor bedziemy w domu ale nie wiem w jakich godzinach.
A czego sie pytasz??
Tak od kilku dni zastanawiam sie czy wszystko ze mna oki. Za kazdym razem jak widze mojego P to mam ochote rzucic sie na niego, czuje sie jakas niedopieszczona.
Aniaa nie wiem bo na 10:30 jedziemy na sesje zdjeciowa Zuzieńki, to ponoc moze potrwac nawet do 3 godzin i moze wstapimy do brata P ale to nic pewniego bo wszystko zalezy od Zuzi. Pod wieczor bedziemy w domu ale nie wiem w jakich godzinach.
A czego sie pytasz??
Tak od kilku dni zastanawiam sie czy wszystko ze mna oki. Za kazdym razem jak widze mojego P to mam ochote rzucic sie na niego, czuje sie jakas niedopieszczona.