reklama

Mamy z Irlandii!!

Witam

Tichonek co Ty chcesz bardzo ladnie wygladasz,ja narazie 2 kg przytylam.
Szybko uciekaja te tygodnie,nie?u mnie juz polowa prawie:-)
Ty tez sie tak stersowalas wizyta w szpitalu?ja normalnie miejsca sobie znalesc nie moge oby do jutra wytrzymac ...

Misia piekny brzucholek

Kamcia snieg prawdopodobnie ma byc w weekend:tak:

reklama
Aniaa ja nie tylko przed pierwszą wizytą w szpitalu się tak stresowałam:sorry:Przed każdą mam pietra,przed każdym USG i w ogóle to jestem panikara:zawstydzona/y:W przyszły czwartek mam USG w szpitalu i choć miałam przecież w zeszły piątek to i tak pewnie będę tyłkiem trzęsła:sorry:Pytałam jednej koleżanki czy nie pojechałaby ze mną,ale jak na razie nie dostałam odpowiedzi:confused2::sorry:

Tichonek to tak jak i ja, ja tez strasznie panikuje.

Kamcia ja wiem od J,mowil ze koledzy w pracy gadali ze ma jeszcze zima przyjsc i to w ten weekend :tak:

Wczoraj laskawie przyjechal hydraulik i dokonczyl swoja prace dlugo czekalismy na ten zawor ale juz zrobione,woda nie ucieka na zewnatrz.

Hej dziewczyny,

Ja tylko wpadlam na chwileczke, zobaczyc co u Was sie dzieje.
Ciezaroweczki Sliczne wasze brzuszki
Tichonek piekne usg
Chorowitkom zdrowka zycze

Powoli oswajam sie z mysla, ze jestem matka:tak:. Dzisiaj byla pielegniarka sprawdzic wage malej bo w zeszlym tygodniu z 2780 spadla do 2670:-(. Ale dzisiaj mala wazy juz 3150:-). Przez 2 dni Zuzia miala problem z brzuszkiem i slabo spala, ale Asienka_r polecila mi infacol i dzisiejsza noc przespana. Jeszcze raz dzieki:-).

AsienkoM to,że Zuzanka lekko straciła na wadze to jak najbardziej normalne,większość noworodków tak ma:tak:Ja też już w Infacol,Espumisan zaopatrzona na wszelki wypadek:sorry:
Moniadan oj,to tylko zdrowia życzyć pozostaje:tak:
A ja łazienki na zicher sprzątnęłam,ale krzyż mi zaraz eksploduje:eek:Stary ramol ze mnie,ech...

reklama
witam,jeszcze w lozeczku,mazus dal mi pospac dzis no i wielka niespodzianke sprawil,mialo byc to na walentynki ale sam biedak tez sie doczekac nie moze,moj najukochanszy 3D scan mi zafundowal dzis,kurna doczekac sie nie moge.
dam znac ja zdjecia beda.ciumka

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry