anineczka
królowa mrówek :P
Dokładnie Misia,brzusio typowo ciążowy :-):-):-)
moniadan nie rozbieraj się,nie daj się chorobie
;-)
bye

moniadan nie rozbieraj się,nie daj się chorobie

bye

Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ciao!!ace
Za mna busy dzien. Bylam w socjalu (4h z Alem!!!!) bo mi kasy nie przyslali....a my w doopie czarnej...i jeszcze takie cos. No i baba mi powiedziala,ze cos im sie pomylilo i ze wyrownanie dostane-a do tego czasu to co?? zeby w sciane chyba. No nic...recesja laski jest straszna. Dzis sie dowiedzielismy,ze aaron stracil prace w klubie na dobre....
Zamkneli Skeffa, Brown Thomasa, Cube, N17, ClubK!!!! Jestem w szoku!
A tak wogole VIkamciu-pokazalam twoja fote mojemu mezowi,a on na to....'Look what a sexy ass!!! Do i know her??'- bezczelny normalnie! No i szacun....jestes przede mna a ja mam taki brzuch,ze i Tichonek sie chowa!
edit-na potwierdzenie moich slow nakazalam mezowi zrobienie foty brzucha - oto on