reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
heh...taaa....typowo typowo...typowo wielki:)
Wlasnie mi sie studzi ciasto marchewkowe:) Wyhodowalam sobie tez rzezuche (taka zachcianka) i mam teraz zielono na talerzu. Wyczytalam ostatnio ze rzezucha jest bardzo polecana dla kobiet w ciazy!

Ciao!!ace

Za mna busy dzien. Bylam w socjalu (4h z Alem!!!!) bo mi kasy nie przyslali....a my w doopie czarnej...i jeszcze takie cos. No i baba mi powiedziala,ze cos im sie pomylilo i ze wyrownanie dostane-a do tego czasu to co?? zeby w sciane chyba. No nic...recesja laski jest straszna. Dzis sie dowiedzielismy,ze aaron stracil prace w klubie na dobre....
Zamkneli Skeffa, Brown Thomasa, Cube, N17, ClubK!!!! Jestem w szoku!

A tak wogole VIkamciu-pokazalam twoja fote mojemu mezowi,a on na to....'Look what a sexy ass!!! Do i know her??'- bezczelny normalnie! No i szacun....jestes przede mna a ja mam taki brzuch,ze i Tichonek sie chowa!

edit-na potwierdzenie moich slow nakazalam mezowi zrobienie foty brzucha - oto on

śliczny misia brzusio..
u mnie jak mówię że za tydzięn 7 miesiąc zaczynam to się na mnie obrażają że ściemniam:sorry2: i że mam mówić prawdę.. yhhh

no a jakbym dała zdjęcie z moją nieogarniętą twarzą to by się nawet nie odezwał:-p hehe

a zresztą nawet mój D powiedział że teraz dostałam dupsko jak...
i nie pamiętakm jak to określił ale wiem że sie obraziłam :-D

Ostatnia edycja:
jestem:)
cały dzień kurcze w locie - znowu, ale przynajmniej jakoś zleciało;)
Lubiczanka - a pewnie, że się ucieszyłam z wcześniejszego powrotu A ;P
Tichonku - widziałam filmik - śliczny ten twój Mateuszek;) ale będziecie mieli pamiątkę
Misia- brzusio piłeczka - aż chciałabym go dotknąć ;P
Vikamcia - no co tu dużo pisać - pozazdrościć tylko
Bina - super, że weekend udany i shopping oczywiście też:)
yyyy i nie wiem, co komu jeszcze - w każdym razie widziałam, że rozmawiałyście na temat Cyfry i N - ja miałam Cyfrę przez kilka lat, ale w końcu zmieniliśmy na N i jesteśmy o wiele bardziej zadowoleni. płacimy 90zł/m-c i mamy full opcje plus jakieś tam wypożyczalnie itp. a co do Cyfry - byliśmy klientami prawie 5 lat i mimo tego nie dali nam żadnej fajnej oferty, ogólnie pozabierali kanały i lipa była. no i 3m-ce okresu wypowiedzenia (pisemne bodajże) i na koniec jeszcze musiałam dostarczyć dekoder;/
a mam pytanko jeszcze - czy wiecie coś na temat nisko położonego łożyska? koleżanka jest w 19/20 tyg ciąży i była dzisiaj na pierwszej wizycie w szpitalu i tam jej powiedzieli, że z dzieckiem wszystko ok, wymiary prawidłowe itp ale ma właśnie nisko osadzone łożysko i to może się podnieść albo przemienić się w łożysko przodujące. ma następny scan wyznaczony na 34 tydz. i ona teraz ma problem, bo we wtorek ma lecieć na 2 tyg do PL i nie wie, czy może? lekarz w szpitalu powiedział "opt to u" czyli nie zabronił, ale nie przyzwolił. co myślicie???

Andzulina ja w ciąży z Wiktorkiem w 12tyg. miałam łożysko przodujące ale dostałą duphaston??? nie dam się pokroić czy to prawidłowa nazwa :sorry2: i wróciło wsio na tory prawidłowe :tak: wtedy miałąm się nie przemęczać i zero seksu z tego co pamiętam :tak: pierwsze było awykonalne bo pracowałam po 13 godzin dziennie do połowy nocy :sorry2: a z drugim też nie było łatwo :sorry2::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: ale się udało :tak: najważniejsze nie panikować :tak:

helloł

moniadan o ""noł oby Cię nie rozłozyło:sorry2: a jak Eryk? a propos - dziela jego fajowe:tak: Niki juz całkiem dobrze- normalnie az mi lżej na duszy, tyle,ze zbiedniala strasznie:sorry2:

Brzuszki ciązowe pierwsza klasa:tak:

Tichonku Cie witam oficjalnie i tu. Filmik cuuudny :tak: i długi skan nie? fajnie fajnie...

Padam dziś na pyszczek normlanie:sorry2: Narobionam...

Miłej nocy drogie panie;-)

Kurde Zuzka nie dawno się obudziła z rykiem jakby ją ze skóry obdzierali normalnie myślałam że jej nie uspokoję :no: nos zatkany i przy okazji leje się z niego jak z fontanny :no: a jak ją kładłam było gut no i skąd to się wzięło nooooooo:wściekła/y: pokropiłam karvolem... nasmarowałam snuffle ... dałam calpol i po jakimś czasie usnęła z powrotem bidulka moja :-:)-:)-( teraz sapie chrapie i ciężko dycha przez ten nos :-( niech ta zima się już skończy wrrrrrr:wściekła/y:

ooo Pauletta - no widzisz... tylko że to nie jest łożysko przodujące, ale nisko osadzone - i jak to lekarz tłumaczył - łożysko zatyka dziurkę, którą dziecko powinno się rodzić (?) i jak nie zmieni ułożenia, to będzie cc. ona nie należy do panikar, ale chciałaby posłuchać opinii innych dziewczyn, a szczególnie chodzi jej o ten lot samolotem;/
zdrówka dla Zuzi - u nas jest odwrotnie - w nocy zero kataru, a w ciągu dnia - lecą glutki jak woda, a ja nie nadążam z chusteczkami

reklama
Witam !!
ViKamcia figury ciazeowej pozazdroscic...
Misia,Tichonek macie swietne brzuszki ciazowe!!!
Lubiczanko chwalic mi sie tu swoim brzuszkiem!!
Moniadan zdolnegpo masz synka!tez ogladalam akurat ten odcinek z Aneta/....
Wkurzona jestem ze zabieraja cbebbes bo Szym go oglada!
W ogole z tego kanalu ostatnio zginelo kilka bajek ,ktore Szymon ogladal..."Nosal i Skrop","Czerwony traktorek","Traktor Tom" one zawsze rano lecialy,ja w tym czasie moglam chatke na dole ogarnac..itp....
My mamy niski abonament bo miesiecznie placimy 37,90zl...nie potzrebny nam wiekszy bo i tak malo co ogladamy tv...'
Nie wiem jeszcze czy zmienimy na "N"...nie gadalam z m na ten temat-jakos zapomnielismy.

Do góry