Hejoo laski :-) dzien jakiś taki zaganiany

ale jaki przyjemny spacer zaliczyłyśmy z Zuzką

przy tym słoneczku to aż żal było nie wychodzić :-) byłam z nią też u lekarza ma infekcję oczka biedactwo moje czerwone zaropiałe spuchnięte ale dostałą maść i powinno być lepiej

nawet Wiktora zgarnęłam wcześniej z przedszkola jak wracałyśmy ze spaceru i jeszcze po osiedlu pobiegaliśmy a co pod koniec tygodnia mi zaczyna dziecka brakować jak on od 9:30-17 po za domem

dziś zamierzam zrobić pierwszą segregację zabawek i porządnie przemyśleć czy one wszystkie są potrzebne i Wiktorkowi i Zuzi bo ona od czasu do czasu gdzieś puknie czymś się pobawi a całe pudło stoi i się kurzy

także chyba urządzę jakąś małą wyprzedaż czy cuś

:-)
co do tv my mamy polsat ale teraz przebojem jest JimJam ale za to CBeeBies jest jedynym kanałem w którym mogę wyłączyć dubbing i W ogląda wtedy po angielsku więc nie jestem zadowolona że mają go nie mieć

my już jakiś czas temu zastanawialiśmy się nad zmianą i myślimy o cyfrze ale chyba na myśleniu pozostanie bo gdybyśmy mieli mieć to co chcemy to byśmy musieli wziąć full pakiet tak jak tu i wtedy to koszt 168zł

a tu płacimy 90
ViKamciaG gdzieś Ty dziecko schowała przyznaj się wynalazłaś jakąś nowoczesną technologię ciąży po za ciałem

Lubiczanko a co Ty masz sobie do zarzucenia bo ja nie iwem
moniadan już to mówiłam ale się powtórzę Eryk jest bardzo kreatywnym dzieckiem oby tak dalej