reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
dzieło mojego syna na dzis :-)
zdj_cie%201.JPG

zdj_cie%203.JPG

Kamcia, ja mam tylko polsat cyfrowy, nie mam cyfry plus

Ostatnia edycja:
Hejoo laski :-) dzien jakiś taki zaganiany :sorry2: ale jaki przyjemny spacer zaliczyłyśmy z Zuzką :cool2: przy tym słoneczku to aż żal było nie wychodzić :-) byłam z nią też u lekarza ma infekcję oczka biedactwo moje czerwone zaropiałe spuchnięte ale dostałą maść i powinno być lepiej :tak:nawet Wiktora zgarnęłam wcześniej z przedszkola jak wracałyśmy ze spaceru i jeszcze po osiedlu pobiegaliśmy a co pod koniec tygodnia mi zaczyna dziecka brakować jak on od 9:30-17 po za domem :sorry2: dziś zamierzam zrobić pierwszą segregację zabawek i porządnie przemyśleć czy one wszystkie są potrzebne i Wiktorkowi i Zuzi bo ona od czasu do czasu gdzieś puknie czymś się pobawi a całe pudło stoi i się kurzy :dry::sorry2: także chyba urządzę jakąś małą wyprzedaż czy cuś :-p:-p:-)
co do tv my mamy polsat ale teraz przebojem jest JimJam ale za to CBeeBies jest jedynym kanałem w którym mogę wyłączyć dubbing i W ogląda wtedy po angielsku więc nie jestem zadowolona że mają go nie mieć :no: my już jakiś czas temu zastanawialiśmy się nad zmianą i myślimy o cyfrze ale chyba na myśleniu pozostanie bo gdybyśmy mieli mieć to co chcemy to byśmy musieli wziąć full pakiet tak jak tu i wtedy to koszt 168zł:szok: a tu płacimy 90 :tak:
ViKamciaG gdzieś Ty dziecko schowała przyznaj się wynalazłaś jakąś nowoczesną technologię ciąży po za ciałem :sorry2::szok:
Lubiczanko a co Ty masz sobie do zarzucenia bo ja nie iwem :no:
moniadan już to mówiłam ale się powtórzę Eryk jest bardzo kreatywnym dzieckiem oby tak dalej :tak::tak::tak:

Monia widze że słonik to pomysł z telewizji ostatnio widziałam jak robili (złota rączka chyba)
A skąd wiesz że można zerwać umowe i jak to wygląda w takim razie?
Mi w końcu znieczulenie puściłobo dziewne uczucie, jem zupe i mi sie wylewa bokiem hihi

AgaIrlandia napisz coś wiecej na temat dekodera jak to załatwić i wogóle..?

Ostatnia edycja:
Kamcia, moze śliniak sobie załóż
a wiem , bo moja znajoma pracuje w polsacie podałam jej pesel i mi wszystko sprawdzila
Pauletta no własnie ta opcja po ang jest super i on własnei tego slonia zrobil, bo widział jak Aneta robi w cbeebies

zastanawiam sie nad tym co napisała Aga Irlandia

To może podasz jej moje dane i mi tez sprawdzi hih? ja też mam chyba od ponad 3 lat. A trzeba dekoder oddac? moze napisz mi na gg dzięki

reklama
Do góry