reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamcia-wpadaj,będę piekła-jagodzianki:)))))
Ewelcia-nie będę wklejać-w niedzielę osobiście zobaczysz;)
:( )
Lubiczanko aj ...jagodzianki...szkoda ze mam Nille dzis,takto juz bym ciagla mojego m do Ciebie na te bulki:-D:-D:-D;-)
A no zobacze ,zobacze!!!!

Dzieci spia...

lece zrobic sobie cos do jedzenia...M i SZ na obiad zrobilam sos i kluski slaskie a sobie jeszcze nic,....a glodna zem okrutnie.

Moniadan zdrowka zycze!!!
Tichonku suwaczki masz ekstra!!

reklama
Ewelcia-ja się obzeram i obżeram-jak rodzinka do domku zajdzie to moze kilka sztuk ocaleje:/
Tichonek-śliczny nowy suwcio-patrzałam na nie i chciałam zrobić ten z serduszkiem z dłoni;))))
Bina-no Tobie to dobrze:)))))

Tyle siedzę na forum, że ostatnio czytając papierową gazetę dobrą chwilę
szukałem na dole strony ''Dodaj swoją opinię”

Długą drogę przeszła Ameryka, od Chaty Wuja Toma do Baraka Obamy.

hej Wam!

se siadlam bo z gotowania d**a.Gaz mi sie skonczyl.W takim ukladzie A. bedzie mial pierogi na obiad-najszybciej;-),dobrze ze mam w zamrazarce..Szczescie ze malej zupe ugotowalam,ufff ;-)
Wikta swiruje.Poszla spac,wstala po pol godz.Polozylam ja jeszcze raz,zobaczymy czy zasnie..
Musze jej buty juz kupic bo stopki pewnie stawia.Niedlugo pewnie skonczy z lazeniem na 4ch na dobre.I tak ciagle tylko tupu,tupu;jak nie ciagnie za rece,zeby z nia chodzic,to krzyczy 'ide' i musze stac zeby ja zlapac:happy:Wesolo mam z Nia ze hej:-D
U mnie jakos leci,dzien za dniem;-):happy:Czasu jakos mam mniej ostatnio,teraz jeszcze musze chate ogarnac przed mamy przyjazdem,coby zaraz nie biegala.I tak cos wynajdzie;-):laugh2:
Wode oddali wczoraj rano:eek:szkoda ze nareszcie;-)Nie no nie marudze,bo z wersji jakie slyszelismy nie wynikalo zeby szybko sie z tym uporali.Ale jest:happy:
Mowicie ze zima ma wrocic?Kurka a mi tyyyyyle kwiatkow wzeszlo:-(Az w szoku jestem ze cebulki takie mrozy przetrzymaly..Ale teraz chyba bede je musiala przykrywac na noc,czy jak?Czy moze skoro takie mrozy przezyly to bedzie OK?Znacie sie na tym?Help!:eek:

Tichonek-dobrze ze z Mateuszkiem wsio OK.Zdrowka Wam i byle tak do konca:tak:
lubiczanko-podeslij te jagodzianke mailem,chociaz jedna,no weeez no kusicielko!:-p

wiecej grzechow nie pamietam...;-)tak to jest z czytaniem na raty:eek::sorry:

Milego popoludnia!

Madbebe-z miłą chęcią:)Sprawdz na mailu czy doszły?To Wikusia już mówi???Brawo-mój Daniel swego czasu mówił"mama,tata,baba"itp,ale teraz własciwie tylko przed spankiem kazania puszcza...a o powtórzeniu wyrazu mowy nie ma-leniuszek mój:/Na szczęście też wreszcie ruszył z podłogi i pomyka w pionie:)))

AsienkoM nie ma sprawy, cieszę się, że Zuzi pomogło i do zobaczenia w niedzielę. Już się nie mogę doczekać, kiedy zobaczę Twoją śliczną kruszynkę:-D
Aniu83 Ciebie też nawiedzimy:-p:rofl2: , chyba, że macie inne plany na niedzielne popołudnie

Kamciu śliczny podpisik po awatarkiem, gratulacje raz jeszcze
Madbebe to faktycznie masz z Wikusią wesoło, teraz to się zacznie, jak pójdzie sama na dwóch:-D:-D:-D

Poszłyśmy na spacerek, ale Ania miała frajdę, jak weszła w błotko:confused2::eek: i kolana całe brudne. Teraz przymierza się do spania

Ostatnia edycja:
reklama
dzieki kamcia;-)jak zdarze to zapytam i tam:tak:;-)
lubiczanko-Wikta powtarza wszystko,doslownie.Czy do Niej mowisz czy nie do Niej,bez roznicy:no:;-):-D
No nic,ide ja wyjac,ze spania nitki.Ciekawe kto z Nia teraz wytrzyma:eek:Jak znam zycie to ja zetnie okolo 4tej,a ja ja poloze dla swietego spokoju...:eek:

Do góry