reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mamy z Irlandii!!

Misia bardzo Ci wspolczuje

Tichonek mi rowniez pasuje 13 :tak:

J tez dzis sie dowiedzial ze w jego firmie nie najlepiej w ciagu dwoch tyg wszystko sie okaze,aerlingus wszystko sprzedaje wiec nie wesolo,jesli z zadna firma umowy nie podpisza to nie beda miec co naprawiac na lotnisku.

reklama
dziewczyny ogladacie ten program my big fat gypsy wedding :-) zajebiste kiecki tam te babki mają dosłownie:-D a kiedyś była dziewczynka która nie umiała sama iść w swojej sukence komunijnej, bo była taka wielka i ciężka ta kieca :szok:

Tak. Wypelnialam u nich holiday form i wszystko. I tych pieniedzy tez nie dostalam. Oddali po 3 tygodniach, a juz kolejnego tygodnia znow nie dostalam i tak do dzisiaj.I co tydzien tam jestem.....zapieprzam z buta godzine do miasta....tragedia!! Za chwile juz sie tam nie dotocze! I choc nie mam w naturze narzekania to sytuacja nawet mnie zaczyna juz lamac...
Jutro Aaron rano idzie do malego socjala zobaczyc czy moga nam jakos pomoc bo nie mamy nawet 1 e na rent,ktory trzeba zaplacic za 10 dni! Nigdy jeszcze nie bylo tak zle...i perspektyw nie widac.
Wspolczuje :((((

no to u nas tez lipa!!!!
wrocilismy z miasta wkurzeni!!!!:wściekła/y:

M mial dzis odebrac kase na poczcie,ale zonk nie ma:angry::baffled:(pobiera JB)
Mial miec tez podpis w socjalu ale nie mial!!!
Jak byl ostatnio na podpisie i babka w SW zobaczyla ze m gips na rece to kazala isc do lekarza zeby poszedl na chorobowe.
M wrzucal te zolte kartki,przez dwa tygodnie placili mu normalnie JB...a dzis zonku,kasy niet.
W SW powiedzilei ze jak ma chorobowe to podpisywac sie nie musi,poszedl do recepcji zapytac co z jego kasa.?a babka mu mowi ze jutro bedzie mial prawdopodobnie na konto przelane chorobowe albo niech jeszcze na poczcie sprawdzi.
M pyta jaka kwota a ona mu mowi ze UWAGA 33,80e:angry::angry::wściekła/y::baffled:M sie jej pyta czemu tak?skoro JB mu sie nalezy w kwocie 202,90e(ma dodatek na Szymka) a ona mowi ze ona nie wie:szok::baffled:

Zla jestem!!!

misia o raaaany, wspolczuje sytuacji!Co za debile!Czlowiek uczciwy, a ich to nieobchodzi!Mam nadzieje, ze tym razem uda Ci sie zalatwic wszystko. Pamietaj, ze po zlych chwilach, nadchodza dobre...ZAWSZE!Jak cos sie wali, to wali na calego, czlowiekowi nawet wstac rano sie wtedy nie chce, bo nie wie co zrobic z soba. Ale to dziala rowniez i w druga strone. Jak jest dobrze, to wtedy wszystko idzie po Naszej mysli. Ty kochana staraj sie nie denerwowac, bo w Twoim stanie to niewskazane! Trzymam kciuki, zeby udalo wyjasnic sie ta sprawe i otrzymac kase w najblizszym tygodniu, zebyscie mieli na ta rente. To tylko pieniadze, ktore raz sa, a raz ich nie ma. Po to sa. Nie martw sie!Jestescie razem szczesliwi, niebawem dzidzius malutki do Was dolaczy, to jest NAJWAZNIEJSZE!No i nie przemeczaj sie tak z tym chodzeniem, bo bedzie Ci coraz ciezej. Moze autobus? Ja (mam nadzieje) niebawem odzyskam samochod juz tylko dla siebie, wiec smialo mow, jesli chcesz gdzies pojechac. Wystarczy zadzwonic i napewno postaram sie pomoc.

misia, ewelcia no współczuję z tymi pieniążkami:baffled:
jaja sobie jakieś robią:confused2:

ja dzisiaj byłam u GP na macance , mała nadal główką w dół
mi się tak słabo srobiło i ciemno w oczach ze musiałam usiąść w trakcie szukania serduszka
pielęgniarka dała mi wodę do napicia się i trochę przeszło położyłąm się spowrotema tu znó ciemno w oczqach słaby oddech przyśpieszony w uszach piszczy, nie słuszałam co do mnie mówi a ona nie mogła znaleźć serduszka ..
powiedziąła żebym usiadła i poszła po lekarza
przyszedł lekarz nalazł serducho i wszystko ok bije pięknie mała zaczęła na dodatek ostro kopać więc uznał ze wszytsko ok..
i kazał duzo odpoczywać
za tydzień badanie w szpitalu..

Witam
ViKamcia to słuchaj lekarza i odpoczywaj:))
Misia jak A pójdzie do małęgo socjala to mogą Wam dać SWA podczas gdy czekacie na socjal. Moja koleżnka też czeka na socjal bo poleciala do Polski i oni wstrzymali i nadal kasy nie ma , trafila na bardzo niemiła babke, ale po godzinie zadzwonili do niej z Roscomon i powiedzieli ż eniedługo dostanie kase.
Misia zawsze spisuj sobie imie danej osoby w okienku żeby póżniej w razie skargi znać detale.

A mi 1 dzień pracy dobrze minął, teraz odpoczywam objedzona i gram z Olim w gry planszowe:))

witam z ranca :)
ViKamcia zaleceń słuchamy i odpoczywamy :)
Ewelcia jakieś jaja sobie robią trzymam kciuki by się sprawa szybko wyjaśniła

Dziewczyny dajcie przepis na te babke ziemniaczana :D

a ta wogóle to pochwale sie córka wywiadówke miała i popłakałam sie z dumy :) chodzi do pierwszej klasy i w szku byłam jak pani powiedziała mi ze to jedna z lepszych uczennic w klasie i ze daje sobie rade doskonale z Angielskim i nie potrzebuje juz dodatkowych zajęć :rofl2:

a internet mi tak zamula dziś ze chyba go przez okno wywale:wściekła/y:

reklama
Do góry