ewelcia86
Szczesliwa mama:))
Byla kolezanka ale poszla przed 13 dzieci spia... a ja siedze i zamulam
Zaczelam wczesniej pranie sortowac ale dalej lezy...
Mlody scieme wali z jedzeniem...to mu nie,pasi tamto tez,siamto rowniez!!!
Mam dosc!
Moze wyrownaja to chorobowe???
Vikamcia aaa z tymi rachunkami mi przypomnialas!!!u nas z eicomem nadal problemy
Bank nie zezwolil zeby M pobrali za rachunek to mam przyslali ze mamy zaplacic podwojnie!!!M dzwonil,.do nich a,le oni glupa pala !!!
Mam juz dosc tego wszystkiego....
Tichonku to niezle macie z tym pradem...ostatni mielismy za prad 73e za ponad 1,5mieisaca jakos...i to jesczze w ESB mielismy teraz mamy w Board Gais...

Zaczelam wczesniej pranie sortowac ale dalej lezy...
Mlody scieme wali z jedzeniem...to mu nie,pasi tamto tez,siamto rowniez!!!
Mam dosc!
Moze wyrownaja to chorobowe???
Vikamcia aaa z tymi rachunkami mi przypomnialas!!!u nas z eicomem nadal problemy

Bank nie zezwolil zeby M pobrali za rachunek to mam przyslali ze mamy zaplacic podwojnie!!!M dzwonil,.do nich a,le oni glupa pala !!!Mam juz dosc tego wszystkiego....
Tichonku to niezle macie z tym pradem...ostatni mielismy za prad 73e za ponad 1,5mieisaca jakos...i to jesczze w ESB mielismy teraz mamy w Board Gais...
choc gosciu ktory spisywal z nami umowe to tez licznik spisal wiec nie wiem o co biega 

;-)
No to trzymamy kciuki,choc nie kumam dlaczego za tydzień ma byc kasa,powinna w 5 minut trafic na kont 
ale leci z niego strasznie i zupełnie nie wiem dlaczego...czyżby wirus? Nawet z nim na dwór nie wychodzę bo będę tylko latac do najbliższego kibla tak jak to miało miejsce dzisiaj w banku