ewelcia86
Szczesliwa mama:))
Anineczko ja bigos,kapusniak czy nawet leczo wkladam b.gorace do sloikow,zakrecam mocno ,stawiam do gory dnem na scierece i przykrywam czyms ....i tak stoi do nastepnego dnia
Zycze zdrowka Antkowi-oby to nie jelitowka byla
A czemu bank nie zezwoilim zeby eircom pobieral kase to tego nie wiem...ale w grudniu tez nie zezwolil,ale my dowiedzielismy sie dopiero teraz o tym jak nam przyslali zeby zaplacic podwojnie.
W grudniu bylo normalnie!
Rece juz mi opadaja!
Dzwonili do m w sprawie chorobowego
i tak...jelopy dopiero teraz sie kapneli ze M byl/jest na chorobowym od 23stycznia bodajze a pobieral normalnie JB-202,90e,i teraz sie jarneli ze on powinnien dostawac 188e chorobowego!!
I teraz niby to 30e to jakies wyrownianie a za tydzien wezmie 188e
To teraz ja nic z tego nie kumam
na chorobowym jemu nie nalezy sie dodatek na dziecko?a kolezanka tez jest na chorobowym i normalnie bieze dodatek na dwoje dzieci!!!!
Zycze zdrowka Antkowi-oby to nie jelitowka byla
A czemu bank nie zezwoilim zeby eircom pobieral kase to tego nie wiem...ale w grudniu tez nie zezwolil,ale my dowiedzielismy sie dopiero teraz o tym jak nam przyslali zeby zaplacic podwojnie.
W grudniu bylo normalnie!
Rece juz mi opadaja!
Dzwonili do m w sprawie chorobowego

i tak...jelopy dopiero teraz sie kapneli ze M byl/jest na chorobowym od 23stycznia bodajze a pobieral normalnie JB-202,90e,i teraz sie jarneli ze on powinnien dostawac 188e chorobowego!!
I teraz niby to 30e to jakies wyrownianie a za tydzien wezmie 188e

To teraz ja nic z tego nie kumam
na chorobowym jemu nie nalezy sie dodatek na dziecko?a kolezanka tez jest na chorobowym i normalnie bieze dodatek na dwoje dzieci!!!!

Masakra jakaś!Ryczałam jak zarzynane wołu