reklama

Mamy z Irlandii!!

sandrulinska-OK:tak:O ile wyjdzie cos sensownego;-):-DJa nie farbuje bo i tak mi ze łba wlosy leca:baffled:Poza tym ciezko mi sie wybrac regularnie...
Ty w blondzie?Radykalna zmiana;-)

reklama
Witam :-)
Antek poszedł do szkoły bo w nocy rozwolnienie mu nie dokuczało,tak więc niech się szkoli.
Ja piję kawkę.

madbebe widzę,ze coraz mniej osób zamawia z pj meat.My też teraz będziemy zaopatrywac się u polskiego rzeźnika w Naas.Ponoc dobry jest.
Nooo i możesz depnąc autostradą do Portlaoise :rofl2:
a co do mojego miasta,to nawet nie wiedziałam,że jakiś czas temu 20-stu Irlandczyków pobiło trzech polaków:baffled::dry:

Bina pisałaś ,że masz ubezpieczenie w it4women? Powiedz,zadowolona jesteś?Mieliście jakieś problemy z nimi? Bo wyliczyli mi ubezpieczenie pełne na 720 euro,a axa na 1300e :dry:

Pauletta juz sobie zapisuję adres bloga :-)

Do Lubiczanki jutro lub pojutrzę zajadę to zobaczę,czy jej jakiś karton na stopę nie spadł i przez to ma problem z dotarciem do kompa.

Sandrula szkoda trochę,że zlikwidowałaś bloga,lubiłam patrzec na Ciebie :unsure::cool2::-D Ale fakt,słodyczą tam nieźle pachniało. :rofl2:
Trwała powiadasz?Ponoc w dobrych salonach się juz tego w ogóle nie robi :dry: zresztą słyszałam ostatnio,że balejaż już wyszedł z mody :dry:

Ostatnia edycja:
Hejoo laski :-) dzięki za te wszystkie miłe słowa :tak: mam nadzieję że zapał mi nie przejdzie:sorry2:;-) Wiktor w nocy wymiotował , zarzygał łóżko trochę nim potelepotało i zasnął oczywiście u nas w łóżku :sorry2: a rano jak ręką odjął wesoły, rozbiegany na początku nie chciał jeść ale w końcu zjadł i to aż dwie kromki ;-) ja nie wiem co to było to w nocy:sorry2: do tego Daisy wstałą dzisiaj o 6:15 i zaczęła koncertować :crazy: musiałam ją wziąć na górę i spacyfikować żeby jeszcze się zdrzemnąć ehhh:dry: zmykam bo mała mi się gdzieś ulotniła ;-):-D

Bry:-)
Pauletta blog jest ekstra,podziwiam za taki zapał i do niego i do diety pomimo,że masz i tak urwanie karabina w domu z dzieciakami:-)Fajnie i lekko się go czyta:tak:
Fryzjer mówicie?:sorry2:Też muszę już pomyśleć o takowym:sorry2:Odrosty mi widać i pomimo,że jak mówice baleyage niemodny to se muszę trzasnąć bo odrostów tak szybko nie widać po nim:tak:A chcę włosy zrobić teraz i jeszcze raz przed porodem bo raz: coby nie wyglądać jak miotła rodząca dziecko a dwa:nie wiadomo kiedy mi potem Mati pozwoli sie wyrwać z domu do fryca:baffled:
Z naszą przeprowadzką...pojawiło się maleńkie światełko w tunelu,ale tak maleńkie,że na razie nie ma co się cieszyć:sorry2:Trzymajcie tylko kciuki,żeby rozbłysło porządnie:-)
Idę odkurzyć,co normalnie zajmowało mi jakieś 20 minut a teraz pewnie z godzinę:zawstydzona/y:

gastone ja też zauważyłam! no:zawstydzona/y: tylko zapomniałam napisać:tak: podziwiam za to , że masz jeszcze siłe i checi na piieska:tak:

reklama
Hey
To jak balejaz nie modny, to co sie teraz robi..? ;-)
Kasiuleczka, do mnie tez dzwonił Maxx pack o 7:20 ale ja tel zostawiałam na dole i na szczęscie mnie nie obudził, nagral sie na poczte ze jest w oranmore i ze pozniej jedzie do mnie no i go wcieło, bo go jeszcze nie ma :baffled: przynzaj sie co zrobiłaś z kurierem?? :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry