• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Hejoo laski :-) chciałabym Wam coś pokazać...zbierałam się do tego już od dłuższego czasu no i dziś zrobiłam drugi krok bo pierwszym było założenie bloga a dziś w końcu coś na nim napisałam :-)
Okiem Wiktorka
Andzulina poznajesz fotkę ?? uwielbiam ją dziękuję cmooooooook :-):-)

reklama
pauletta świetna sprawa:tak: przeczytałam od początku wsio...zycze Ci wytrwalości w utrzymaniu tego bloga- bede zaglądac;-) I jestem pełna podziwu dla Ciebie... A Wiktor jest taki śliczny... niczemu niewinny chłopiec... Zycze sukcesów jak najwięcej :*

gastone
o m g.. jeszcze psina do towarzystwa- odwazna decyzja ;-)

anineczko czy ja wiem co to się przyplatało? Odkąd Niki jest w przedszkolu zaczyna to byc "normalne" :confused2: Ale w PL z miśką tez tak miałam jak poszła do przedszkola... Tylko szkoda mi moich pszczółek:sorry: Przetrwamy ;-)

Fajne to mięso musiało być :eek:

hello!:-)
pauletta genialny pomysł! i pieknie wygląda Twój blog :tak: ja swojego wczoraj usunełam po roku prowadzenia znudzona i zniesmaczona towarzystwem wzajemnej adoracji:dry:, ale mój był raczej o bzdetach , a Twój to mądra sprawa:tak:powodzenia!

pauletta naprawde super sprawa z tym blogiem ,usiwadomisz niektorych rodzicow ze twoje dziecko mimo choroby jest takim samym dzieckiem jak inne,trzymam kciuki za twojego szkraba i oczywiscie za ciebei aby starczylo ci sil i wytrwalosci;)

Dzien dobry

Pauletta super blog,zycze Ci duzo wytrwalosci.

Lubiczanko jak sie mieszka na nowym mieszkanku

Wczoraj bylo tak ladnie a dzis deszcz niech to szlak :wściekła/y:
Od 3 do 6 nie spalam :no: co sie dzieje,kolejna taka noc bezsenna :dry:

witam,
oj joj ja dzis na nogach od 7 rano:szok::-D, kurier mi wyrwal godzinke ze snu, raczyl zadzwonic ze juz jedzie do mnie z paczuszká co mnie bardzo ucieszylo i w moment wstalam. Nio i teraz moge powiedziec ze z firmy Maxxpack jestem zadowolona(co prawda eksperowo nie bylo(ale mnie sie nie spieszylo) tzn paczki zbierali do 2 lutego, wyjazd byl 7 lutego a dotarla 11lutego)ale za to bylo taniej niz mi poczatkowo obliczyli:-):-),
No Oliva dzis tez sie obudzila wczesniej wiec mam nadzieje ze o 20 juz bede miec off ha ha i bede odpoczywac.Moze jakis filmik sie obejrzy o ile cos fajnego poleci, a jak nie to robótki moje czekajá.
No i zdrówka dla Wszystkich i duzych i tych malych.

Ostatnia edycja:
d.dobry!

podczytuje Was,ale jak mam sie zabrac do pisania-zawsze cos:baffled:
U nas OK.Wreszcie zrobilismy porzadek z autem.Wymienilam 4oponki,alusy i wkoncu przestalo telepac kierownica.Az sie chce depnac na autostradzie:-D
Jutro fryzjer bo zaroslam jak malpa.Ciekawe co mi tym razem fryzjerka wymysli;-)

pauletta-super pomysl z blogiem!Powodzenia:tak:
anineczko-ja juz przestalam zamawiac od PJ meats.Chyba zaczne brac polowki,jak ostatnio.Jestem mega zadowolona:tak:
lubiczanko-pochwal sie domkiem;-)Pewnie masz urwanie glowy...Powodzenia!oby poszlo sprawnie!
asienkaM-jak tam z tesciowa?Moja przyjedzie na pocz. marca:blink:
misia,ewelcia-wspolczuje problemow z socjalem:-(Oby sie wreszcie unormowalo!

Zdrowka chorowitkom!I milego dnia wszystkim!

reklama
madbebe zapodaj odrazu fotki po fryzjerze:-) ja jak bede w polsce to albo walne sobie platynowy blond :-) albo trwałą :-D

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry