madbebe
mama pazdziernikowa 2009
hej!
lubiczanko-jestem,jestem;-) Dzieki za pamięć.Tylko..się nie wyrabiam jakoś
Jak już zasiądę to jedynie nadrobić zdołam i zawsze coś.Ale staram się;-)
anavera-tulam i przykro mi.Wiem ze pozytywne myślenie baaardzo pomaga
3mam kciuki
Brzuchatki ślicznie wyglądacie
Misia-ładnie Ci w ciemnych włosach!ps.może wzięłabyś mi przy okazji te butelki do Larci,please
Larcia-mi tez pasuje wtorek na 10ta.Wiec jesteśmy umówione
Napisz mi pw jak Cie znaleźć ;-)
ewelcia-myślę ze jeśli nie będzie miał gorączki nie ma przeciwskazan do zaliczenia spaceru
Ja Was podziwiam z tymi dietami.Sama schudłam ostatnio bo 'nie miałam czasu jeść' ;-)Ważyłam 4kg mniej niż przed ciążą.Ale teraz znów mam oponkę przez wieczorne obżarstwo.Ze tez te lody muszą być nadal w promocji
;-)

Wolfia-mnie tez ostatnio na zakupy się nie chce
Szczególnie ze Wikta już za chętnie w wózku nie siedzi a jak się ja puści wolno (co robię oczywiście tylko gdy tatuś nam towarzyszy;-))to biega z wrzaskiem po sklepie
i przewraca towar na polkach..Poza tym już i przyjemność z zakupów mniejsza jak z kasa krucho;-)
Fajnie ze V. się dostał!
Wy macie słonce itp.?Ja nie
Niebo zachmurzone i powiewa.Wczoraj tez wiało,ale było zdecydowanie cieplej,wiec ja póki co się nie wynurzam;-)
Cos jeszcze chciałam,ale nie pamiętam

Miłego popołudnia!
lubiczanko-jestem,jestem;-) Dzieki za pamięć.Tylko..się nie wyrabiam jakoś

Jak już zasiądę to jedynie nadrobić zdołam i zawsze coś.Ale staram się;-)
anavera-tulam i przykro mi.Wiem ze pozytywne myślenie baaardzo pomaga
3mam kciuki
Brzuchatki ślicznie wyglądacie

Misia-ładnie Ci w ciemnych włosach!ps.może wzięłabyś mi przy okazji te butelki do Larci,please

Larcia-mi tez pasuje wtorek na 10ta.Wiec jesteśmy umówione
Napisz mi pw jak Cie znaleźć ;-)ewelcia-myślę ze jeśli nie będzie miał gorączki nie ma przeciwskazan do zaliczenia spaceru
Ja Was podziwiam z tymi dietami.Sama schudłam ostatnio bo 'nie miałam czasu jeść' ;-)Ważyłam 4kg mniej niż przed ciążą.Ale teraz znów mam oponkę przez wieczorne obżarstwo.Ze tez te lody muszą być nadal w promocji
;-)

Wolfia-mnie tez ostatnio na zakupy się nie chce
Szczególnie ze Wikta już za chętnie w wózku nie siedzi a jak się ja puści wolno (co robię oczywiście tylko gdy tatuś nam towarzyszy;-))to biega z wrzaskiem po sklepie
i przewraca towar na polkach..Poza tym już i przyjemność z zakupów mniejsza jak z kasa krucho;-)Fajnie ze V. się dostał!

Wy macie słonce itp.?Ja nie
Niebo zachmurzone i powiewa.Wczoraj tez wiało,ale było zdecydowanie cieplej,wiec ja póki co się nie wynurzam;-)Cos jeszcze chciałam,ale nie pamiętam

Miłego popołudnia!

niesamowite, to prawdziwa metamorfoza
ale to dobrze bo ja już totalnie straciłam zaufanie do samochodu szczególnie po tym jak mi koło odpadło to każde stuknięcie a ja obsrana jeździłam