reklama

Mamy z Irlandii!!

Po pierwsze anineczko wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!!duuuzo zdrowka milosci i pieniedzy!!!

aj juz chate mam posprzatana....mlody jeczal o d rana i po 12 zasnal!!!!
jesc nie zabardzo chce:-(

Didi no,fakt ze was jest 3osoby na dietce,ale nie wiem czy dobrze czytalas ze chlebka mozna zjesc tylko diwe kromki dziennie:sorry2:a malo tego ,raczje nie powinno sie juz wtedy jesc nic z otrebami:dry:.

A mi dzis waga pokazala 57kg:-):tak:jeszcze 5kg do celu;-)

co do pobuw to ja jak sie wprowadzilam to od razu poslzam do pobu...po tygodniue mieszkania znaczy sie albo po dwoch hehehe

Ostatnia edycja:
reklama
Heja
Ja właśnie skończyłam kleić pierogi ruskie i z truskawkami:))
Zaraz L z pracy przyjedzie Oli ze szkoły i bedziemy jeść mniamm.
Tak pięknie na dworze juz 2 prania tam schną, i pewnie na jakiś spacer wybedziemy:))
Więc miłego dnia
Ewelcia gratulejszyn:)!!

witam!

anineczko Kochana-wszystkiego co się szczęściem zwie,spełnienia tego,czego pragniesz,by się spełniło i drugie tyle od naszej 3ki!:happy2:
captionit0045729328D31.jpg

U nas od rana porządki.Właśnie przysiadłam przy kawce;-)
Na dworze pięknie,to fakt.Trza korzystać!

Milego weekendowania;-)

Ostatnia edycja:
U nas też pogoda piękna, dwa prania uskuteczniłam i na dwór powiesiłam:-), wiaterek wieje to szybko wyschnie:tak:, M wysłałam na zakupy, Ania śpi, jak wstanie to zaliczymy spacerek

EDIT:
Już po ładnej pogodzie:wściekła/y::no:, chmury wiszą i pokropuje

Ostatnia edycja:
dziękuję madbebe,mikimauro :tak:
U nas słoneczko dalej świeci ale jakies kropelki deszczu też się pojawiły.Ja już dół cały ogarnęłam,chłopaków pokój do porządku doprowadziłam ;-)

anineczko sto latek
images.jpg

A u mnie pomalutku bol przechodzi(w koncu bo juz rady nie dawalam)az mi termofor zaczal pekac od tego nagrzewania:-Dno i moge juz cos robic a nie zalegc na kanapie. tez wstawilam pranko, ale na dwór nie wywiecze bo u nas dzis pogoda w kratke raz pieknie swieci a po chwili czarna chmura nachodzi i leje, wiecej czasem zadnej chmury nie widac i leje:szok::errr:
zaraz tylko wstawie obiadek bo juz wszystko przygotowalam- ha ha tylko nie wiem czy go zmieszcze bo wlasnie sie obzaralam rogalikami( tak mnie tu kusilyscie nimi ze znalazlam latwy przepisik i ja zrobilam pierwszy raz w zyciu sama.)Z mamusiowymi powidlami sliwkowymi domowej roboty sa poprostu przepyszne.A co tam jest weekend to sobie troszke dogodze, a poxniej znowu bede dietkowac:-D:-p.

U nas jak narazie sie pogoda trzyma.Pranie jeszcze wisi na dworzu.Nastepne sie pierze.Mężuś juz po pracy,siedzimy i ogladamy telewizje.Pozniej idziemy na miasto sie przejsc.Zobaczymy czy jutro bedzie dopisywac pogoda?;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry