Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Bomba.Ciekawe co z moimi kwiatkami będzie...

Drugie duże dziecko w domu to nie na mój łeb

Wsio w porządku
) jak zaszłam w ciążę z Radkiem to się na ciemno pofarbowałam i tak kilka lat się nosiłam;-)Teraz starając sie o drugą dzidzię zapragnęłam zmian w życiu i na głowie więc wróciłam do jaśniejszych włosów,ale kiedyś pewnie znów się ciemna zrobię
Muszę poczekać na jakąś podwózkę
Ale lukałam na pogodę w Swords na ten tydzień i w sobotę deszcz ze śniegiem zapowiadają
Gorzej niż poprzedni już nie może być
Wynajęli pokój w domu
Humor od razu taki sam
Współczuję

, bo nie bardzo było czym na początku

, serio mieliśmy tyle problemów, że szok, ale grunt, że zmieniliśmy otoczenie i myślę, że na dobre nam to wszystkim wyjdzie:-). Jak Tichonek pisze wynajęliśmy pokój w dużym domu, ale praktycznie jakbyśmy sami mieszkali, cisza i spokój aż miło. Podliczyliśmy, że jednak nas nie stać na mieszkanie samemu
a za tyle co mogliśmy nic nie było. Jeszcze ogarniam wszystko, bałagan mały panuje, ale Ania ma tu tyle miejsca, że nawet za bardzo nie widać. Na razie najgorzej jest w sypialni. Landlord ma nam niby jakąś jeszcze komodę dowieźć i będzie picuś glancuś. Mieszkam teraz dwie minuty do plaży, dużo słoneczka mam za oknem:-)
Aniu tam, gdzie mówiłyśmy![]()