reklama

Mamy z Irlandii!!

miałam jechac:tak:
miałam się u Sempki umawiać , no ale niesety miałam ni9eplanowany wyjazd do Pl więc jak ju dałam 200e za bilet to wolałam wydać w pl 50 e na usg niż znów 200e w dublinie;-)
Nie no pewnie ze tak :-)
Ja sie wlasnie zastanawiam czy isc do Medicusa czy do Emc cena ta sama 160 euro,tak za 3 tyg chce isc o ile bedzie wolny termin

reklama
No co ty Lubiczanko nie wierze ze nie potrafisz zup gotować ;-)
Ja z kolei mam zawsze problem zndrugim daniem bo zup to mam az za duzo w jadłospisie
Na ten tydzien wymyśliłam i bede robic golabki bez zawijania oraz roladki z kurczaka w sosie koperkowym, racuchy serowe
Mam nadzieje ze dzieciaki zjedzą bo to ze wzg na nich zawsze trudno mi wymyślić co gotować

MONIDAN-SZCZERZE I BEZ BICIA-NIE POTRAFIE:(((Choć J dziś smakowała-chyba dlatego,ze tak rzadziusio ma okazję zjeśc zupke:)))A i moim dzieciom ciężko dogodzić-ale jak nie pasuje to nie jedzą-nic innego nie dostana;)

witam, w koncy dotarlam na BB:zawstydzona/y:
Znalezlismy domek i dzis rano agencja nam potwierdzila ze jest nasz, jutro wplacamy depozyt i wyprowadzamy sie z D8 27/03.:-):-p, wiec bede miala troche wiecej czasu na BB:cool2:
Kamcia- spoznione ale bardzo szczere zyczenia urodzinowe:tak::-)
:sorry: ze tak pozno , ale mieszkanie przez kilka ostatnich dni nie dawalo mi spokoju
madbebe- u nas wychodzi trojka i piatka , noce zarwane:-(a co do biletow, to teraz do 10/03 w aerlingusie 20% off, tylko nie wiem czy Ci pasuje
Asienka R- to widze ze prawie w tym samym czasie, jak Ty sie urzadzisz to mnie to bedzie czekalo
lubiczanka- Ty zawsze takim humorem tryskasz , a przeciez w ciazy jestes wiec masz prawo czasami miec zly dzien, jutro bedzie lepiej;-):-)

Ostatnia edycja:
Wisienka super że znależliście swój kąt.
JA kurde szukam i szukam domu i nie ma nic fajnego , ale nie poddaje sie:))

LAski z Galway może jutro zrobimy sobie jakieś kawkowanie przy wtorkowych naleśnikach???:)))

czesc

juz dawno sie odzywalam ale nie mam zbytnio czasu;-), Zuzia jest bardzo absorbujaca:sorry:.
Noce przesypia ladnie ale w dzien nie chce spac sama tylko na moich rekach a jak nie jest na rekach to nie chce sama lezec:no:. nic nie moge zrobic:-(. Za to w niedziele jak P jest w domu to calkiem inne dziecko, jest duzo grzeczniejsza:tak:.

Jednak dzisiaj nie moge narzekac bo byla bardzo grzeczna:-), spala w dzien w kolysce, ja pootwieralam okna i drzwi balkonowe, bo byla cudna pogoda. skorzystalam z tego ze spala to posprzatalam dom i pomylam okna, a i mnie ich troche jest;-). Poszlam potem na spacerek i po powrocie Zuzia nadal spala wiec zostawilam ja na dworze w wozku i zaczelam szykowac obiadek.

W czwartek idziemy na szczepienie. po poprzednim pierwszym szczepieniu na raczce zostal slad a teraz zrobil sie taki brzydki strup i czerwony jest naokolo:eek:.

ViKamciaG swietna figure masz, az sie zastanawiam gdzie miescisz dzidziusia:szok:
Asienka_r super, ze juz sie przeprowadziliscie:-), moze jak sie juz ogarniecie to was odwiedzimy:-p.

Wiecej nie wiem co komu bo tyle piszecie, ze ledwo nadrabiam.

Milego jutrzejszego dnia.

oj to było 2 tyg temu , a później już mi trochę bardziej brzuch wyskoczył..
najwiekszy jest po całym dniu:szok:
a jaki twardy , ruszać się nie można... :-D

moze jutro cyknę świeżą fotkę;-)​

reklama
Witam:)
Wiesieńko-cieszę się,że macie wreszcie domek!!!!:)Oby się Wam dobrze mieszkało:)
Dla Was wszystkich dziś
5035.jpg

najlepsze życzenia ósmo-marcowe:))))

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry