• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Mamy z Irlandii!!

Wszystkiego najlepszego w dniu NASZEGO SWIETA!!!
tulipany-146-187872d6ff9f6a57d4f2c9f5d1a09fc9.jpg

reklama
W czwartek idziemy na szczepienie. po poprzednim pierwszym szczepieniu na raczce zostal slad a teraz zrobil sie taki brzydki strup i czerwony jest naokolo:eek:.

Asienka_r super, ze juz sie przeprowadziliscie:-), moze jak sie juz ogarniecie to was odwiedzimy:-p.

.
Ten slad to normalne i strupek też, Ania do tej pory ma, to znak, że szczepionka się przyjęła. A zaprosimy Was a jakże, ale niech trochę się urządzimy:-)

A ja się witam w ten piękny da kobiet dzień. Najlepszego babeczki:-) Powoli kończę to nasze urządzanie:-), ale najtrudniej jest Anusi, nie może się odnaleźć:-(, taka jęcząco marudząca jest, w dodatku dzisiaj już dwie bardzo luźne kupki zrobiła i nie wiem, czy to zęby czy jednorazowy przypadek, czy odpukać jakiś wirus

Wiesienko to sprawnego urządzania:-)

Ale dzis wieje brrr az w kominku rozpalilam,zeby mi nie huczalo to wiatrzysko. Nalesniki nasmazone i polowa juz zjedzona. Mialo byc na obiad,ale jednak nieee,zrobie cycki kurczaka :-) Wczoraj bylam zapisac swoja corcie do szkoly na przyszly rok, koles zapisuje jej imie i mowi na glos jak zapisuje "Amanda N****", a ona "not Amanda, princess Amanda". Myslalam, ze tam padne ze smiechu. Wiedzialam,ze moja jedynaczka jest zakochana w sobie,ale ze az tak!hihi :-) Pol dnia sie z tego wczoraj smialam.Uciekam pic kawke

Ja właśnie skończyłam naleśniki smażyć:))
Wam też życze smacznego:)
I naleśnik dla Was ode mnie:)))

Załączniki

• IMG_1193.jpg
    IMG_1193.jpg
    22,2 KB · Wyświetleń: 55
Haha a zapraszałam wczoraj na kawe i naleśnika to nikt nie chciał:)
Laski szukam takiego czegoś żeby zawiesić filiżanki i położyć talerzyki i nigdzie nie moge znaleść a z tego linka nie wysylaja do IE:/
Apollo Cup & Saucer Rack: Amazon.co.uk: Kitchen & Home
Jakbyś Cie gdzie widziały coś takiego please let me know:))

A tak wogóle znalazłam dom na Dafcie (nawet fajny), i juz z miesiąc byl koleś zszedł z ceny , więc postanowiłam zadzwonić i pojechać obejrzeć. No i dzwonie dziś rano a koleś mówi że gone://////// Kurde ciężko znaleść coś fajnego ...

Ostatnia edycja:
Witam

WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI DNIA KOBIET. DUZO USMIECHU I RADOSCI Z ZYCIA.

Asienka_r moze to reakcja na zmiane otoczenia, miejsca.

Taka ladna pogoda byla rano a teraz pochmurno sie zrobilo:-(.

Hey
Miłego dnia kobiet mamuski ;-)
A ja głupia wymyslilam na obiad ogorkowa (to poszło szybko)
I roladki z kurczaka na parze z ziemniakami i sosem koperkowym i tak sie narobilam przy tym ze juz chyba do konca dnia nie wstane :-)
Mogłam naleśniki zrobic byłoby prościej ;-)

Moj M nie pamięta w ogole o Dniu Kobiet :-(
Zazdroszczę ze wasi mężowie was kwiatami obsypuja
Ja to jedynie od wielkiego dzwonu cos dostanę ale poza tym Simon jest wspaniały wiec nie moge narzekać ;-)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry