reklama

Mamy z Irlandii!!

Kamcia apetyczne nalesniki

My po obiedzie,cora spi a mnie jakis dol dopadl :-( nudy jak cholera, J w pracy nie moge sobie miejsca znalesc caly czas mysle o bracie.

reklama
Aaniu-Ty sie tak nie przejmuj:/Łatwo powiedzieć-jasne,ale stresowanie się nie pomoze Ci,ani bratu-więc głowa do góry:)
Ja się obżarłam jak diabli-nie tyle naleśniorami co drożdżówkami-matko dlaczego ja sie powstrzymać nie mogę???

A ja robie zapiekanke ryzowo miesna z papryka i pieczarkami, juz sie nie moge doczekac kiedy ja zjem!:tak:
Lubiczanko-aaaaa, dziekuje, dziekuje! Jeden mniej niby nic ale zawsze cos
ania-nie smutkaj sie, wszystko bedzie ok ,zobaczysz,badz dobrej mysli.

hejka
Mamuski wszystkiego Najlepszego w Dniu Kobiet
images

Larcia , Moniadan u mnie to samo, mój M tez nigdy nie pamieta o takich swietach ( albo calkiem zapomni albo sobie przypomni kilka dni po)teraz na dodatek wyjechal to juz wogole nic nie dostane:-(
Moje dziecie nadal ma katar ,choc juz dzis widze mala poprawe.
No nic ide smazyc i sobie zycie oslodzic racuszkami serowymi Dukana

Ania spała prawie trzy godziny, nie wiem czy to przez pogodę, bo pochmurno i wieje, czy jakieś choróbsko ją bierze:-(, ale te kupki to jednak był jednorazowy przypadek

Mój M zwykle pamięta, ale wczoraj wrócił późno z pracy, dzisiaj też się na to zanosi, więc na Dzień Kobiet nic nie dostaniemy, ale pewnie sobie w weekend odbijemy:-D;-):tak:

Dopiero zobaczyłam, że ja na BB już dwa lata jestem, Matko, kiedy to zleciało:-D:-D:-D:rofl2::rofl2::rofl2:

Ostatnia edycja:
Larcia no domek spoko ale ja najdalej chce w Claregalway, Galway airport, żeby było blisko Galway. Ale dzięki szukam dalej:))
Asieńka no strzeliły Ci 2 latka:))

Dzionek szybko jakos minął:-)Pogoda sie popsuła :dry:Mój mężus pamietał o Dniu Kobiet,dostałam bukiet kwiatków i ptasie mleczko:tak:.
Aniaa bedzie dobrze z Przemkiem zobaczysz,wiem ze sie przejmujesz.Tez bym sie przejmowała.Trzeba byc dobrej mysli.

hej dziewczynki! Wszystkiego co najlepsze w Naszym dniu!!! :-)
U mnie po weekendzie spokojnie, w niedziele zakupy zaliczone pomyslnie;-), tylko najwazniejszego nie kupilam- miksera(zajechalam swoj stary w sobote:-Dale i tak jestem pod wrazeniem, ze tyle wytrzymal),nowy bedzie dopiero w sobote:wściekła/y: i czym ja bede ciasto mieszac:confused:. Dzisiaj robilam pizze i w ruch poszla trzepaczka, masakra jakas a w dodatku jak juz ja upieklam poszlam sie wykapac, wracam a tam J sie do niej doczepil i zjadl mi pol:wściekła/y:bo myslal ze to dla niego:-D i nawet mu smakowala choc to dukanowska byla:-D:-D
Ja dzis tez nalesniki upieklam dla chlopcow, tylko oni to z syropem klonowym lubia :tak:
asienko-oby w nowym domku Wam sie dobrze mieszkalo, a Ania napewno sie przyzwyczai szybciutko
larcia-hehe sie usmialam z princess Amandy :-D:-D:-D
aaniu- nie zamartwiaj sie tak bardzo, napewno z twoim bratem bedzie wszystko dobrze,wiem ze latwo sie mowi ale przez to samo przechodzilam w pazdzierniku z moim J jak wyladawal na pogotowiu bo go serce bolalo,jak lekarz stwierdzil po badaniach ze mogl to byc lekki zawal to nogi sie podemna ugiely ale na szczescie byl to tylko wirus i teraz jest juz wsio ok, wiec glowa do gory bedzie dobrze:tak:

reklama
marcysia czyzbys Ty kochana moja kolezanko bylas na jakiejs diecie i ja nic o tym nie wiem? :-) Z uszu chudniesz?Czy nosa?I z forum sie dowiaduje?:-)Ta...moja Amanda to aktorka... :-D Cos Ty robila tym mikserem, ze go tak zajechalas hihi, rob ciacho rob, w nastepnym tygodniu wpadam je zjesc :-) A Ty jak chcesz sie "odchamic", to ja od poniedzialku sama, wiec jakas wodeczke nam schlodze hihi

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry