reklama

Mamy z Irlandii!!

reklama
Aga Wszystkiego Najlepszego:-)Dużo zdrówka i uśmiechu na twarzy.:tak:
Aniaa83 lepszego humorku zycze.
Ja dzis rano wstałam,cos spac mi sie nie chciało.Ogarnełam dom,wstawilam pościel pogoda wietrzna to mi przeschnie na dworzu troche.A teraz gotuje fasolke po bretonsku.:tak:Milego Dnia.;-)

Aga Ie wszystkiego najpikniejszego!!!!spelnienia marzen!!!zycze rowniez synka!!

a ja tez jakas nie do zycia dzis...chyba frekwencja taka mala bo wiekszosc nie do zycia!

pogoda mnie rozwala/...slonce takie super..a jak juz zawieje to juz nie jest tak extra.

Lubiczanko no to sie postaral ten Twoj J-ja sobie w ramach dnia kobiet zakupilam wiszacy koszyk,w Aldim za 7e...z ziemia w srodku i z sadzonkami:-D;-)

cos mi sie z laptopem dzieje...pisze poste a on sie wylaczyl...wlaczylam go a tam normalnie sie zalaczyl i od razu bb otwarte i moj post ...
wczoraj to samo bylo:baffled:

Hey
Jak ktos mi powie, ze siedzenie w domu z dziecmi to nic nierobienie to udusze :cool2:
teraz dopiero usiadłam i mam chwile

Agusia, wszystkiego naj!!! Spełnienia marzen i planów, pociechy z dzieci :tak:

DSC07588..jpg

wrrr u mnie Nataniel znowu buntuje sie z jedzeniem:wściekła/y:, moze jak zglodnieje to zje!nic tylko serki, jogurciki i deserki by chcial.
Rano wzielam sie za sprzatanie chatki a skonczylo sie przemeblowaniem calej sypialni :rofl: i teraz czuje kregoslup:baffled:.
Pauletta-i jak tam sprawa z autkiem?? udalo sie??
ide zrobic sobie jakis obiadek, bo w brzuchu burczy:-D:-D

Marcysia, wpadnij do mnie na obiadek, ja zrobiłam az za duzo
Ryz, makaron, ziemniaki gotowane, ziemniaki duszone z cebulka i jeszcze ogórkowa i roladki od wczoraj, normalnie jak w jakiejs stołówce :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry